Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Τέρμα τα ψέματα! Στρατηγικές και όλοι για την πάρτη τους! [vids]

Survivor: Τέρμα τα ψέματα! Στρατηγικές και όλοι για την πάρτη τους! [vids]

Μετά από δύο σερί νίκες του Γιώργου Αγγελόπουλου, νικητής στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου αναδείχθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που κέρδισε στον τελικό τον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Βασάλο. Φαίνεται ωστόσο πως οι ισορροπίες θα ανατραπούν ανάμεσα στους παίκτες, καθώς θα αγωνίζονται όλοι εναντίον όλων πλέον και για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor.

Νικητής στο χθεσινό δεύτερο ατομικό αγώνισμα του Survivor, ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά τα πράγματα ακόμα να σοβαρέψουν. Ο χαμένος πανηγύριζε για τον νικητή και ο ένας βοηθούσε τον άλλον δίνοντας οδηγίες στον στίβο μάχης. Δείτε όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.  

Η επόμενη μέρα μετά το πρώτο ατομικό αγώνισμα

Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα νικητής αναδείχθηκε νικητής το μεγάλο φαβορί του Survivor, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κερδίζει στον τελικό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Στο μεγάλο έπαθλο που κέρδισε ο Ντάνος πήρε μαζί του την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζυ, απολαμβάνοντας ένα χορταστικό γεύμα και βόλτα σε θαλάσσιο πάρκο.

Οι Μαχητές υποδέχτηκαν με χαρά την Σάρα, παρά το γεγονός ότι διάλεξε εκείνη ο Ντάνος και οι υπόλοιποι έμειναν στην παραλία πεινασμένοι. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δήλωσε στις κάμερες του Survivor ότι το κλίμα ήταν μια χαρά μετά την επιστροφή της Σάρας και ότι είναι ούτως ή άλλως περίεργο που την ανταγωνίζονται πλέον στα αγωνίσματα. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο δέχτηκε και πειράγματα από τον Βασάλο…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι πρώτες εντυπώσεις των Μαχητών ήταν αμήχανες για τα ατομικά αγωνίσματα. “Κολυμπήσαμε στα βαθιά, εγώ όμως θα τα δώσω όλα και μπορεί να το πήραμε κάπως στην πλάκα αλλά εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”, δήλωσε ο Βασάλος. Από την άλλη πλευρά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: “Το παιχνίδι τώρα είναι ατομικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας παύει να υποστηρίζει την ομάδα από την οποία προέρχεται”. “Δεν παύει να κάνουμε κάποια στρατηγική. Αυτή είναι η πραγματικότητα, έτσι είναι το παιχνίδι”, κατέληξε ο μισθοφόρος.

Στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα το πάθος μεγάλωσε

Στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ μπήκαν πιαθιασμένοι για να εξασφαλίσουν τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να παραμένει εκτός και χθες, λόγω του τραυματισμού της.

Δύναμη, ταχύτητα, εγρήγορση και φυσικά ευστοχία στον τελικό στόχο έκρινε για άλλη μια φορά τον νικητή του δεύτερου ατομικού αγωνίσματος στο Survivor.Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από μία κατασκευή με σχοινιά, ύστερα να συμπληρώσουν δύο παζλ και στο τέλος καλούνταν να βάλουν τρία δισκάκια σε τρεις διαφορετικούς στόχους.

Από την πρώτη αναμέτρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος φάνηκε κουρασμένος, γεγονός που ο ίδιος ύστερα επιβεβαίωσε. “Δεν ξέρω αν εγώ είμαι κουρασμένος αλλά είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, οι ανάσες λιγότερο…”, δήλωσε λαχανιασμένος ο πιο δυνατός παίκτης του παιχνιδιού που φαίνεται ότι τα ‘χει “φτύσει”, μετά τις συνεχόμενες υπερπροσπάθειες και νίκες του.

Highlight της χθεσινής αναμέτρησης ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος νίκησε την Σάρα Εσκενάζυ. Ο personal trainer έβαλε πρώτος τις βολές του και αναδείχθηκε νικητής στον μεταξύ τους αγώνα, που χαρακτηρίζουν αμήχανο, αφού είναι περίεργο για τους άνδρες να ανταγωνίζονται κοπέλες. Ο Βασάλος σαν καλός gentleman όταν τελείωσαν, πήρε την ξανθιά παίκτρια και έκαναν χορευτική πιρουέτα γιατί όσο αντίπαλοι και να είναι πλέον στα αγωνίσματα, το φιλικό κλίμα δεν χάνεται εύκολα…

Ένας ένας στον πάγκο του

Πρώτος που αποχώρησε από το παιχνίδι, ήταν για άλλη μια φορά ο βραδυκίνητος Γιάννης Σπαλιάρας. Ακολούθησε η Σάρα Εσκενάζυ. Ο επόμενος που έχασε τις 5 ζωές του ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που δεν ήταν τόσο καλός όσο στο αγώνισμα της Δευτέρας.

Η πιο συγκλονιστική αναμέτρηση ήταν αυτή του Ντάνου και του Μάριου. Ο “τρελός Κύπριος” κέρδισε τον αγώνα, αφήνοντας έξω τον σκιαθίτη προπονητή θαλάσσιου σκι. Οι δύο αντίπαλοι έδωσαν τα χέρια, αγκαλιάστηκαν και άφησαν πίσω τους ό,τι τους χωρίζει. Στον τελικό έφτασαν ο Μάριος και ο Βασάλος αλλά μετά από μια σκληρή μάχη, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος.

Έχουμε δει και καλύτερα έπαθλα

Όσο για το έπαθλο, ο Μάριος επέλεξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για να απολαύσουν μαζί παγωτό, σούσι, μασάζ και χαλάρωση σε τζακούζι! Ρομαντική βραδιά για τα τρία αγόρια που άφησαν πίσω στην παραλία την Σάρα και τον Γιάννη Σπαλιάρα από την ομάδα τους. Δείτε την επική στιγμή όταν οι Survivors τρώνε sushi που όπως δήλωσαν “και στο χωριό με σούσι μεγάλωσαν”…

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor; Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πιο σημαντικό έπαθλο, αυτό της ασυλίας; Θα σοβαρέψουν οι αντίπαλοι ή θα συνεχίσουν να πανηγυρίζουν όλοι για όλους; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00 με την πολυαναμενόμενη αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Άδειασε ξανά τον Χανταμπάκη η Παπαδοπούλου [vid]

Survivor: Κούρνιασε στην αγκαλιά της Βαλαβάνη ο Ντάνος [vid]

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε