Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Η φωτιά στον Άγιο Δομίνικο και τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας

Survivor: Η φωτιά στον Άγιο Δομίνικο και τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας

Τον πρώτο κύκλο του στον ΣΚΑΪ ολοκληρώνει σε δύο μέρες, την Τετάρτη, το «Survivor» με ζωντανές μεταδόσεις του ημιτελικού και του τελικού.Έτσι λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε το ταξίδι στην Κούβα των δύο νικητών στα τελευταία αγωνίσματα που πάνε κατευθείαν στον ημιτελικό, του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Ιωαννίδη, αλλά και τις τελευταίες ώρες των φιναλίστ στο νησί.

Εκτός από τη «φωτιά» στα μηχανάκια τηλεθέασης που έβαλε το ριάλιτι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν φωτιά και στην παράγκα τους αποχαιρετώντας έτσι το μέρος όπου έζησαν για μήνες. Σήμερα όμως το βράδυ θα πραγματοποιηθεί και ψηφοφορία μεταξύ των δύο από τους τέσσερις φιναλίστ, δηλαδή του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Έτσι εκτός από τα μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα απόψε θα γίνει και η πρώτη live σύνδεση με τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την έναρξη της ψηφοφορίας και στο τέλος το αποτέλεσμά της, δηλαδή το όνομα αυτού που θα συνεχίσει αύριο, στον ημιτελικό, μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Ιωαννίδη.

Ο παρουσιαστής μαζί με τους δύο υποψηφίους θα είναι στο Άλσος Βεΐκου, εκεί που θα γίνουν ο ημιτελικός κι ο τελικός, αλλά προσπαθούν να μην βγουν από το ίδιο μέρος, τη σκηνή που θα βγουν αύριο και μεθαύριο, αλλά από ένα προσωρινό πλατό που θα «φιλοξενήσει» το μικρής διάρκειας live. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου μέχρι αυτή την ώρα η απόφαση είναι πως στο αποψινό live θα είναι οι Βασάλος και Αναγνωστόπουλος, αλλά δεν θα εμφανιστούν οι Αγγελόπουλος-Ιωαννίδης. Βέβαια όλα μπορεί να αλλάξουν μέχρι το βράδυ, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκτός των άλλων και ενόψει των δύο επόμενων ημερών η εταιρεία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ τρέχουν έχοντας προτεραιότητά τους να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και για αυτό τα μέτρα ασφαλείας είναι «δρακόντεια»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε