Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η κίνηση Χανταμπάκη στην Παπαδοπούλου που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Η κίνηση Χανταμπάκη στην Παπαδοπούλου που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Η εριστική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη μετά το τέλος του αγώνα του εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό του Survivor, αλλά ελάχιστοι πρόσεξαν τι άλλο έκανε στη συμπαίκτριά του Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αλαζονικά δεν σήκωνε τη σημαία του ενώ είχε ολοκληρώσει τη διαδρομή του, αφήνοντας έτσι τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παλεύει μέχρι τέλους. Όλοι του φώναζαν να σηκώσει τη σημαία της ομάδας, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να τους λέει ότι οι αντίπαλοι ήταν προκλητικοί με το να σηκώνουν τη σημαία τους με τα δόντια και τα μπράτσα.

Αυτό όμως που λίγοι παρατήρησαν ήταν η στάση του απέναντι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου που περίμενε να τον συγχαρεί μετά τη νίκη στην εξέδρα. Ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του Γιώργο Χρανιώτη, Μπο και Λάμπρο Χούτο αγνόησε επιδεικτικά την Ειρήνη Παπαδοπούλου που είχε σηκώσει το χέρι της για να τον συγχαρεί.

Μετά από λίγο μάλιστα οι δυο τους λογομάχησαν όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου του είπε ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει. “Κάνω ό,τι θέλω, κάνω ό,τι θέλω, κάνω ό,τι θέλω, μη μου επιβάλλεις τίποτα”, ακούγεται να λέει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου που του είπε άστους να πανηγυρίζουν όπως θέλουν.

Επειδή οι ψήφοι είναι και μετρημένα κουκιά, ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται πως κατάλαβε ότι ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου που τον ψήφισε να πάει στους μαχητές στο προηγούμενο Συμβούλιο του Νησιού. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει δείξει άλλωστε πως θα προτιμούσε να φύγει από την ομάδα επειδή δεν της αρέσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους διασήμους.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ωστόσο που έχει ξεμπροστιάσει την κλίκα των διασήμων κερδίζει την υποστήριξη του κοινού με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της. Οι περισσότεροι μάλλον που βλέπουν φανατικά το Survivor τη στέλνουν… τελικό μαζί με Σπαλιάρα και Αγγελόπουλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε