Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Η Λάουρα Νάργες, η αποχώρηση και η μάχη της Κυριακής

Survivor: Η Λάουρα Νάργες, η αποχώρηση και η μάχη της Κυριακής

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον η Λάουρα Νάργες! Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής.

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον Λάουρα Νάργες, καθώς το κοινό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη. Η Λάουρα Νάργες άκουσε τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, και έδειξε να ανησυχεί περισσότερο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

“Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες.

Ο αγώνας, όμως, που ακολουθεί, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επεισοδιακός. Όπως φαίνεται κα ιστο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος γίνεται έξαλλος με τους μαχητές και η ένταση χτυπάει “κόκκινο”.

Όπως φαίνεται μάλιστα στο τρέιλερ, ο Ντάνος κινείται προς τους μαχητές και φαίνεται να έχει έντονο διάλογο με τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του Survivor, και καθώς οι παίκτες έχουν αγγίξει τα όριά τους επί τρεις και πλέον μήνες, όλα δείχνουν πως σε κάθε αγώνισμα θα “πέφτουν κορμιά”. Δείτε το τρέιλερ του Survivor για το επειδόσιο της Κυριακής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε