Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή και ο διασυρμός! [vids]

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή και ο διασυρμός! [vids]

“Διασυρμός” θα ήταν και ο τίτλος που θα επέλεγε η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να περιγράψει την ήττα των διασήμων από τους μαχητές στο Survivor.

Οι μαχητές κατάφεραν μετά από πολλές αποτυχίες να εντυπωσιάσουν στην “αρένα” του Survivor και να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, δίνοντας στους διασήμους τη χαρά της πρώτης και τελευταίας για το χθεσινό αγώνισμα νίκης καθώς κέρδισαν με το ομολογουμένως εντυπωσιακό 10 – 1!

Να ήταν ο μουσακάς που έκανε τους μαχητές να κάνουν ένα σερί 10 νικών μετά την πρώτη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου επί του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη; Γιατί το αγωνιστικό παρελθόν δεν προϊδέαζε για μια τόσο σαρωτική εμφάνιση.

Η ανεβασμένη πάντως ψυχολογία των μαχητών φαίνεται να αποδίδει καρπούς, ενώ φαίνεται πως αρχίζουν σιγά σιγά και τα προβλήματα στο στρατόπεδο των διασήμων που δεν φάνηκε να μπορούν να χωνέψουν τόσο εύκολα την ήττα τους.

Από τη στιγμή που οι μαχητές έδειξαν ότι μπορούν να είναι άκρως ανταγωνιστικοί και να κερδίσουν τα πολυπόθητα έπαθλα φαγητού, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντιμετώπιση των διασήμων σε σερί ηττών από τη στιγμή που είχαν συνηθίσει να φεύγουν σχεδόν πάντα χορτάτοι για την παραλία τους.

Οι μαχητές βέβαια αποχαιρέτησαν και έναν ακόμα παίκτη που μπήκε, προκάλεσε και αποχώρησε μέσα σε δύο εβδομάδες, με το hashtag Free Willy να παίρνει φωτιά στα social media για την αποχώρηση του Γουίλι Καλβουρτζή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε