Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor ημιτελικός: Ποιος θα αποχωρήσει [vid]

Survivor ημιτελικός: Ποιος θα αποχωρήσει [vid]

Νέα ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν τον τελικό, η αγωνία κορυφώνεται για τον τρίτο παίκτη που θα περάσει ημιτελικό.

Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού», η αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα από το παιχνίδι, η συγκίνηση, οι καβγάδες και η συμφιλίωση κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία που του έδωσε ταυτόχρονα μια θέση στον ημιτελικό και ένα εισιτήριο για την Κούβα μαζί με το νικητή της πρώτης ασυλίας Μάριο Ιωαννίδη. Ποιος όμως θα αποχωρήσει απόψε και ποιοι θα πάνε τελικό;

Μια μοναδική μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, απόλαυσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό τελευταίο αγώνισμα του Survivor με τον πρώτο να κερδίζει. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.360.091 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 το βράδυ, ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.

Η αγωνία κορυφώνεται. Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένα καθηλωτικό επεισόδιο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

“Παίρνω μαζί μου φιλίες, δυνατές και πιστεύω και αληθινές”, δήλωσε ο Βασάλος στο τρέιλερ ενώ ο Μάριος δήλωσε ότι θα του λείψουν όλα, οι διαμάχες ακόμα και η πείνα…

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα περάσει στον ημιτελικό

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε