Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Ήρωας ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε στημένο παιχνίδι;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε μόνος του να κερδίσει τους μαχητές στον αγώνα επάθλου, που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017. Και έτσι προέκυψε, άλλη μία… σύμπτωση (;) με το τουρκικό Survivor.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Ogeday  ήταν ο ήρωας του τουρκικού Survivor, καθώς αγωνίστηκε εννέα φορές κόντρα στους άνδρες της αντίπαλης ομάδας. 

Πριν, όμως, συμβεί αυτό, είχε προβλήθεί ένα πολύ… ιδιαίτερο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Sabriye Şengül, που φλέρταρε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, κατά την ελληνο-τουρκική βραδιά!

Η Sabriye έκανε ένα λάθος, σε έναν από τους γύρους που αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί πολύ και στο τέλος του παιχνιδιού να δηλώσει πως δεν επρόκειτο να συμμετάσχει στο επόμενο αγώνισμα επάθλου.  

Δείτε τη στιγμή του λάθους της και στη συνέχεια τον εκνευρισμό της

Η 29χρονη πυγμάχος, η οποία πλέον έχει αποχωρήσει, ανήκε στην ομάδα των “Διάσημων”, στην οποία βρίσκονταν επίσης η Sema Apak, ο Ilhan Serhat και ο Adem Kılıççı.

Στην ομάδα των “Μαχητών” ήταν ο Ogeday Girişken, η Elif Şadoğlu και η Berna Keklikler.

Από τη στιγμή που η Sabriye αρνήθηκε να συμμετάσχει στο αγώνισμα επάθλου που ακολούθησε, ο Ogeday κλήθηκε να αγωνιστεί περισσότερες φορές και μάλιστα κόντρα στους Ilhan και Adem που είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Μπορεί στην περίπτωση του ελληνικού Survivor, ο Ντάνος να αγωνίστηκε μόνος του, εξαιτίας του τραυματισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ωστόσο αν είμαστε λίγο καχύποπτοι, θα λέγαμε πως ό,τι συνέβη στο επεισόδιο της Κυριακής, ήταν μια… παραλλαγή του τουρκικού (και δεν ήταν η πρώτη φορά). 

Τελικά, χάρη στον Ogeday, οι “Μαχητές” κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο, και ο ίδιος έγινε… ήρωας στα social media.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε