Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Τυχαίες οι ομοιότητες με το τουρκικό ή όλα είναι σκηνοθετημένα; [pics, vids]

Survivor: Τυχαίες οι ομοιότητες με το τουρκικό ή όλα είναι σκηνοθετημένα; [pics, vids]

Πολλές είναι οι ομοιότητες μεταξύ ελληνικού και τουρκικού Survivor…

Οι ομάδες που είναι χωρισμένες σε “Διάσημους” και “Μαχητές”, τα αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας, το πάρτι της ένωσης είναι τα… κοινά που έχουν οι δύο εκπομπές, κάτι που είναι αναμενόμενο, μιας και πρόκειται για την ίδια παραγωγή, που φέρει την υπογραφή του Acun Ilicali.
Ωστόσο, οι ομοιότητες δεν περιορίζονται στα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, αλλά και στους χαρακτήρες και τις συμπεριφορές των παικτών, όπως παρουσιάζονται στα μάτια των τηλεθεατών.

Όπως συμβαίνει στο ελληνικό Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έτσι και στο τουρκικό υπάρχει το… παιδί του λαού, ο παίκτης που μένει μακριά από τις συμμαχίες, είναι ο πραγματικός… επιζών και οι υπόλοιποι τον “πολεμούν”. Πρόκειται για τον Adem Kılıççı.

Όσο για τις κλίκες, τόσο στο ελληνικό, όσο και στο τουρκικό παιχνίδι, απαρτίζονται από τέσσερα –βασικά- μέλη, τρεις άνδρες και μία γυναίκα.
Στέλιος Χανταμπάκης (μοντέλο-παρουσιαστής), Λάμπρος Χούτος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Μπο (τραγουδιστής), Ευρυδίκη Βαλαβάνη (αθλητικογράφος)… αντιστοιχούν στους Serhat Akin (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Ilhan Mansiz (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Furkan Kizilay (ηθοποιός) και Sema Apak (αθλήτρια στίβου). Μάλιστα, τα μέλη της… τουρκικής κλίκας, αυτοαποκαλούνται “fantastic four”.

lhan Mansiz και Furkan Kizilay

Άλλη μια σύμπτωση (;) υπάρχει στα επεισόδια αμέσως μετά την ένωση των δύο ομάδων. Στο ελληνικό υπήρξε ένταση, όταν ξαφνικά χάθηκε η ματσέτα, ενώ στο τουρκικό ανέβηκαν οι τόνοι για μια κατσαρόλα που… ξαφνικά βρέθηκε στην παραλία. Οι υπόλοιπο συμπαίκτες κατηγόρησαν την Pinar Saka πως την έκλεψε, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι τη βρήκε στο δάσος…

Συμπτώσεις ή μήπως τελικά υπάρχει… σενάριο και οι παίκτες παίζουν απλώς ρόλους;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε