Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Σε κίνδυνο η υγεία του Σπαλιάρα;

Survivor: Σε κίνδυνο η υγεία του Σπαλιάρα;

Εκτός από την ψυχολογική πίεση και το bullying που δέχτηκε από την πρώην ομάδα του, όλοι ανησυχούν βλέποντας τόσο αδυνατισμένο τον Γιάννη Σπαλιάρα, που έχει γίνει σκιά του εαυτού του. Πλέον όμως υπάρχει ένας ακόμα λόγος να ανησυχούμε παραπάνω για την υγεία του!

Τι ήταν να φορέσει ο Γιάννης Σπαλιάρας την μπλούζα του Πάνου Αργιανίδη μετά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού που έχασαν οι μαχητές; Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά από τους φανατικούς του Survivor και περιμένουν το κακό που θα συμβεί!

Με αυτή την μπλούζα που μπήκε ο Πάνος Αργιανίδης στο Survivor τραυματίστηκε στο πρώτο αγώνισμα, ενώ αυτή είχε βάλει και η Ειρήνη Κολιδά πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά το τροχαίο με δύο σπασμένα πλευρά. Αυτή η σύμπτωση ήταν αρκετή για τους φανατικούς του Survivor που δίνουν ρεσιτάλ στα social media για την… αστερόεσσα!

Και που να ήξερε ο Γιάννης Σπαλιάρας πως ενώ ο Πάνος Αργιανίδης τον εκθείαζε όταν φόρεσε την μπλούζα του ότι λίγο νωρίτερα σχολίαζε με τον Μπο στη διάρκεια του αγωνίσματος ότι τους έχει κουράσει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε