Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Λύγισε η Βαλαβάνη! Πλάνταξε στις πρώτες δηλώσεις! [vid]

Survivor: Λύγισε η Βαλαβάνη! Πλάνταξε στις πρώτες δηλώσεις! [vid]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor, με τα δάκρυα να πλημμυρίζουν τα μάτια της και στις πρώτες της δηλώσεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ζήτησε συγγνώμη από το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν αποχωρήσει από το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού. Ακόμα και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της η αθλητικογράφος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor.

“4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη”, σημείωσε στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor, έφτασε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό και ήταν η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να παραμείνει τόσο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης. Το γεγονός μάλιστα πως ήταν η τελευταία γυναίκα που παρέμεινε στο Survivor τη χαροποίησε, σημειώνοντας πως φεύγει πολύ γεμάτη από το Survivor.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιάννης Σπαλιάρας λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor αναγνώρισαν την αγωνιστική της αξία και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πεισματάρα και αγωνίστρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: “Eπίθεση” Μάριου στον Σπαλιάρα! Χαμός στα social media!

Survivor – Μπο: “Ο Χανταμπάκης μπήκε για να κερδίσει!” [vids]

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Ανδρική υπόθεση πλέον το παιχνίδι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε