Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Μαλλιοτραβήγματα και… ασυλία

Survivor: Μαλλιοτραβήγματα και… ασυλία

Επιστροφή στη… δράση για τους παίκτες του Survivor και απόψε έχει νέο επεισόδιο του reality που έχει σαρώσει στην τηλεθέαση και έχει αναγκάσει τους πάντες να μιλούν γι’ αυτό. Για ακόμη μια φορά, Μαχητές και Διάσημοι θα πέσουν στη μάχη για την ασυλία.

Για τους πρώτους, τα περιθώρια είναι στενά αφού έχουν μείνει με πέντε παίκτες και μια… μεταγραφή από τους Διάσημους, τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αλλά και στην άλλη… παραλία, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, αφού οι Διάσημοι “τρώγονται” μεταξύ τους. Μάλλον, “τρώγονται” όλοι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τονίζει ότι: «Κάνουμε όλοι υπομονή εδώ και αρκετό καιρό με τη συμπεριφορά της Ειρήνης. Μας βλέπει όλους εχθρούς της…».

Ο Κώστας Κοκκινάκης από την πλευρά του φαίνεται να τσακώνεται με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και να της λέει: «Είσαι απαράδεκτη, ντροπή σου να τα λες αυτά», ενώ είπε επίσης στην κάμερα ότι «με την Ειρήνη από την πρώτη μέρα έχουμε δει όλοι πράγματα. Μπορεί στη ζωή μου να έχω νευριάσει τόσο πολύ τρεις φορές…».

«Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή αν είναι έτσι όλο αυτό διπλωματικό, το να σε απομονώσουν, να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου…», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε