Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Μέσα στα αίματα ο Χρανιώτης! Έσκασε με το κεφάλι στα βράχια! [vid]

Survivor: Μέσα στα αίματα ο Χρανιώτης! Έσκασε με το κεφάλι στα βράχια! [vid]

Σοκαρίστηκαν μαχητές και διάσημοι όταν είδαν τον Γιώργο Χρανιώτη να βγαίνει μέσα στα αίματα από τη θάλασσα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια βουτιά στη θάλασσα και αμέσως έπιασε το κεφάλι του και άρχισε να βγαίνει ζαλισμένος στην παραλία. Άρχισε να ρωτά τους συμπαίκτες του στο Survivor αν έχει αίματα, καθώς χτύπησε ενώ έκανε βουτιά σε βράχο.

Μόλις βγήκε από τη θάλασσα όλοι τον είδαν με αίματα στο πρόσωπό του και αμέσως ενημέρωσαν την παραγωγή για να περιποιηθούν τα τραύματά του, καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι και είχε ένα μεγάλο κόψιμο στο στήθος του. “Μπήκα, έκανα τέτοιο κι έσκασα πάνω στον βράχο. Ήτανε τα φύκια κι έριξα βουτιά με το κεφάλι και ήταν κι ένας βράχος εκεί” εξήγησε γελώντας στον Μπο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τον καθησυχάζει πως δεν είναι τίποτα. “Θα έχεις ένα ωραίο σημάδι, αντρικό”, του είπε ο Μπο, με τον Χρανιώτη να του λέει “μα τόση βλακεία;”.

Ο Γιώργος Χρανιώτης προσπάθησε να διακωμωδήσει τον τραυματισμό του και έκανε πλάκα στον άνθρωπο που πήγε να περιποιηθεί τα τραύματά του, κάνοντας πως λιποθυμά. Αμέσως βέβαια τους είπε πως κάνει πλάκα για να μην ανησυχήσουν και ξέσπασε σε γέλια.

“Έχω εξηγήσει στην ομάδα μου ότι ο βράχος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ότι δεν έχει χαθεί κανένα κοράλλι στον βράχο. Δεν ξέρουν αν έχουν περιβαλλοντολογικές ανησυχίες αν χτύπησα με το κεφάλι μου κάποιο κοράλλι και αυτό διαταράσει την ισορροπία τη φυσική του μέρους. Όχι, όχι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ο βράχος είναι εντάξει, δεν σκότωσα κανέναν αχινό, είναι όλα στη θέση τους, το τσέκαρα σήμερα το πρωί. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ανησυχούν τα παιδιά. Σίγουρα δεν ανησυχούν για το κεφάλι μου γιατί ξέρουν ότι είναι ιδιαίτερο το κεφάλι μου και να χτυπήσει λίγο περισσότερο δεν διαφοροποιείται κάτι. Το μυαλό είναι σε αυτή την κατάσταση που είναι αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχούν τόσο πολύ”, είπε αστειευόμενος ο Γιώργος Χρανιώτης που έπαιξε με επίδεσμο στο κεφάλι στο αγώνισμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε