Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Νικητής στην Τουρκία, χαμένος από Ντάνο και Μάριο

Survivor: Νικητής στην Τουρκία, χαμένος από Ντάνο και Μάριο

Και ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν κερδίσει τον Ogeday, νικητή του τούρκικου Survivor. Δείτε πόσο άγρια “τα είχε πάρει” και με τους δύο παίκτες μετά τις ήττες του στην ελληνοτουρκική μάχη.

Ο Ogeday Oğayığını είναι ο νικητής του τούρκικου Survivor. Στην ελληνοτουρκική μάχη τα δικά μας φαβορί, Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχαν εύκολα νικήσει τον Τούρκο παίκτη που είχε βγει εκτός ορίων με τις ήττες του. Τα επεισόδια προβλήθηκαν στις 18 και 19 Μαΐου και η τηλεθέαση είχε χτυπήσει κόκκινο.

Σε ξενοδοχείο του κατεχόμενου χωριού της Κύπρου, Βοκολίδα, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρκικού Survivor. Ο Tούρκος μποξέρ Adem Kılıçcı και ο πρωταθλητής κωπηλασίας Ogeday Girişken “κοντραρίστηκαν” για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Σκιαθίτης καθηγητής θαλάσσιου σκι και ο “τρελός Κύπριος” τότε, είχαν “γλεντήσει” τον νικητή του τούρκικου Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε γρήγορα τρία στα τρία, ενώ ο αντίπαλός του, Ogeday δεν είχε προλάβει να βάλει ούτε ένα. Η αντίδρασή του προκάλεσε αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό που τον παρακολουθούσε να πετάει τα δισκάκια στην άλλη άκρη του αγωνιστικού χώρου. “Και καλά ήταν ο πιο γρήγορος από όλους, αλλά εσύ έφτασες νωρίτερα από αυτόν. Τρία στα τρία έκανε ο άνθρωπος!, τού έλεγαν οι συμπαίκτες του προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν.

Και αν σε εκείνο το σημείο τον ηρέμησαν, στην περίπτωση του Μάριου, τα πράγματα ξέφυγαν! Ο Μάριος σκόραρε τρία καλάθια σερί, βγάζοντας εκτός ορίων τον Ogeday. Η αντίδρασή του; Χτύπησε τα χέρια του στον πάγκο του τελικού στόχου, πήγε στη θάλασσα και γονάτισε χτυπώντας με μανία τα κύματα και την άμμο. Η ακραία συμπεριφορά του λίγο αργότερα κόπασε, χάρη στην υποστήριξη των συμπαικτών του. «Με τρία άτομα αγωνίζομαι και οι δυο ρίχνουν τρία στα τρία», δήλωσε ο ίδιος ύστερα που ηρέμησε, θέλοντας να δικαιολογηθεί.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή στο τούρκικο Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε