Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Νόμιζαν δεν τους άκουγαν και έκραζαν τον Σπαλιάρα [vid]

Survivor: Νόμιζαν δεν τους άκουγαν και έκραζαν τον Σπαλιάρα [vid]

Bo και Πάνος εναντίον Γιάννη Σπαλιάρα. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο παίκτες “συμμάχησαν” κατά του γνωστού μοντέλου – Δείτε τι είπαν.

Survivor χωρίς ίντριγκες δεν γίνεται, και χθες παρακολουθήσαμε μία του Πάνου και του Μπο εναντίον του Σπαλιάρα. Δείτε τι είπαν για το γνωστό μοντέλο πίσω από την πλάτη του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας επιλέχθηκε από τους Διασήμους να είναι ο παίκτης  του Survivor, που θα αποχωρήσει από το δική τους ομάδα και θα ενταχθεί σε αυτήν των Μαχητών, ύστερα από ψηφοφορία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα αυτή και δηλώνει ότι του ταιριάζει περισσότερο.

Και οι Μαχητές φαίνεται ότι τον “αγκάλιασαν” από την πρώτη στιγμή και μάλιστα, τόσο ο Τσανγκ όσο και τα κορίτσια της ομάδας, Σάρα και Ελισάβετ δηλώνουν ότι ο Σπαλιάρας τούς αναπτέρωσε το ηθικό, που μετά το τροχαίο του Survivor, είχε πέσει αρκετά.

Βέβαια, ο Πάνος δεν έχει την ίδια απόψη… Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ ράγκμπι που αποχώρησε χθες από το παιχνίδι του Survivor, “συμμάχησε” με τον Bo κατά την αναμέτρηση τους κάνοντας λόγο για το πόσο “ανώριμος και ψεύτης” είναι ο Σπαλιάρας.

«Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις», είπε ο Bo.

Ο Πάνος Αργιανίδης συμφώνησε: «Ήδη μας έχει πρήξει. Με εμένα δεν μιλάει πολύ γιατί δεν τον αφήνω. Δεν του δίνω δικαίωμα γιατί λέει συνέχεια “έλα bro, έλα bro”. Είναι ψεύτης, διπλωμάτης τρελά. Είμαι 37 χρονών και αυτός 41. Γίνεται να είσαι 41 και να συμπεριφέρεσαι έτσι;».

Το “θάψιμο” στον Σπαλιάρα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε