Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Ντάνος, Μάριος και Βασάλος στον ημιτελικό! Τι θα δούμε σήμερα!

Survivor: Ντάνος, Μάριος και Βασάλος στον ημιτελικό! Τι θα δούμε σήμερα!

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, οι fantastic four του Survivor, έγιναν μόλις…τρεις και οδεύουν προς τον ημιτελικό! Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Ένα διαφορετικό επεισόδιο παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Βασάλος και Αναγνωστόπουλος αυτή τη φορά δεν αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό, αλλά αφέθηκαν στην κρίση του κοινού. Δείτε όσα χάσατε από την live ψηφοφορία, μια ανάσα πριν τον τελικό και το τρέιλερ της Τρίτης.

Βασάλος και Αναγνωστόπουλος έκατσαν σε σκαμπό και τους υποδέχτηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δύο παίκτες θυμήθηκαν τα παλιά και η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ξαναέσμιξαν με τις οικογένειές τους. Η αγωνία όμως έφτασε στο κόκκινο όταν ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της νέας ψηφοφορίας και της αποχώρησης.

Ο πιο αδύναμος κρίκος από τους δύο, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά αλλά ημιτελικό και τελικό θα δει παρά μόνο πίσω από τους τρεις φιναλίστς στον πάγκο με όλους τους προηγούμενους παίκτες του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.149.875 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,1%.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ημιτελικό του Survivor. Με την έναρξη του επεισοδίου θα γίνει και η έναρξη της ψηφοφορίας μεταξύ των τριών υποψηφίων. Στο πλατό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία τους στο παιχνίδι, θα προβληθούν βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα περάσουν στον αυριανό μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η αγωνία κορυφώνεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, αφού μία μέρα μόνο απέμεινε για τη λήξη του παιχνιδιού, που κατάφερε να μονοπωλήσει για πέντε μήνες το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Δείτε το τρέιλερ της Τρίτης: 

 

Ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό του #SurvivorGr; Ο Κωνσταντίνος, ο Μάριος, ο Αγγελόπουλος;; Απόψε live στις 21:00! Don’t miss it!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε