Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Ο Αγγελόπουλος, η Βαλαβάνη και πώς η παραγωγή φούντωσε το ενδιαφέρον

Survivor: Ο Αγγελόπουλος, η Βαλαβάνη και πώς η παραγωγή φούντωσε το ενδιαφέρον

Λίγο πριν από το grande finale του Survivor έχει κορυφωθεί η αγωνία του φανατικού τηλεοπτικού κοινού για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Έχουν περάσει πάνω από 4 μήνες από τότε που ξεκίνησε το Survivor που πλέον φτάνει στην ολοκλήρωσή του που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Αυτό όμως που παραμένει αμείωτο, όπως φαίνεται και από τα ποσοστά τηλεθέασης, είναι το ενδιαφέρον που συνεχίζει να δείχνει μέχρι τέλους το φανατικό κοινό.

Δεν είναι όπως αποδεικνύεται καθόλου τυχαίο που ο πρωτοφανής σαρωτικός τηλεοπτικός τυφώνας Survivor εξαφάνιζε τα άλλα κανάλια από τον χάρτη τις μέρες προβολής του. Ακόμα και σε στιγμές που θα περίμενε κανείς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να κάνει κοιλιά, η παραγωγή με έξυπνες κινήσεις κατάφερε να κρατήσει στην… πρίζα το φανατικό κοινό.

Η 24ωρη ψηφοφορία του κοινού που καθόρισε την κατάταξη των παικτών και τις αποχωρήσεις μέχρι τον ημιτελικό ανακάταψε με πολύ έξυπνο τρόπο την τράπουλα του Survivor. Όταν πάλι στην ομάδα των διασήμων έμειναν μόνοι τους Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθαν μια ακόμα φορά τα πάνω κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη λίγο πριν από το grande finale οδήγησε τους ανθρώπους της παραγωγής σε μια αναπάντεχη απόφαση. Ο Ντάνος θα έπρεπε να αγωνιστεί μόνος εναντίον όλων των μαχητών εναλλάξ. Έτσι και έγινε, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κερδίζει ένα αγώνισμα κυριολεκτικά μόνος του και να μετατρέπεται στον μεγάλο ήρωα του Survivor.

Από το επόμενο αγώνισμα αποφάσισαν επιτέλους το Survivor να γίνει ατομικό, ώστε να παίρνει κάποιες ανάσες και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που θα έβγαινε off πριν την ολοκλήρωση του ριάλιτι επιβίωσης. Όλοι εναντίον όλων και όλοι εναντίον του μεγάλου φαβορί Γιώργου Αγγελόπουλου που έχει βάλει πλώρη από την αρχή του Survivor για τον μεγάλο τελικό.

Οι ανατροπές όμως στους πραγματικά άγραφους κανόνες δεν σταμάτησαν εδώ. Ενώ οι παίκτες που κέρδιζαν τις δύο ατομικές ασυλίες έβγαιναν από το ίδιο αγώνισμα, η παραγωγή αποφάσισε να βγαίνουν τελικά από δύο διαφορετικά αγωνίσματα. Τα πάντα είναι ρευστά στο Survivor και υπάρχει πάντα χώρος για αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλό χτύπημα με ανατροπές!

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε