Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Ο Μάριος έβγαλε το φτυάρι για Αναγνωστόπουλο! Τι αποκάλυψε για Αγγελόπουλο [vid]

Survivor: Ο Μάριος έβγαλε το φτυάρι για Αναγνωστόπουλο! Τι αποκάλυψε για Αγγελόπουλο [vid]

Φαίνεται πως μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor ξεκίνησαν και πάλι τα όργανα μεταξύ των παικτών στην ομάδα των διασήμων που θα αποχωριστεί έναν παίκτη της στο σημερινό επεισόδιο.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έβαλε στο στόχαστρο τον συμπαίκτη του Κώστα Αναγνωστόπουλο, κατηγορώντας τον πως παίζει στρατηγικά και προσεγγίζει τους διασήμους για να κάνει συμμαχίες στο Survivor. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στο γεγονός πως κάνει παρέα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ μιλούσε για εκείνον με πολύ άσχημα λόγια και ήταν οι δυο τους που είχαν πρόβλημα από την πρώτη κιόλας μέρα του Survivor.

“Θα ψηφίζω αγωνιστικά γιατί αγωνιστικά κερδίζω το φαγητό, την ασυλία και παραμένει στο παιχνίδι δυνατή η ομάδα. Ο μόνος τρόπος που δίνω να αλλάξω αυτό που ψηφίζω είναι αν δω ότι κάποιος πάει να παίξει στρατηγικά και να αλλάξει η συμπεριφορά του τραγικά. Τότε θα τον ψηφίσω αν παίξει στρατηγικά εναντίον μου και εναντίον της ομάδας. Εκεί θα πειραχτώ και θα πάω να πω ότι δεν ψηφίζω αγωνιστικά αλλά ψηφίζω επειδή προσπαθείς να μου κάνεις κακό. Ήθελα να το πω από το πρώτο Συμβούλιο του Νησιού. Το παιχνίδι ξεκινά ατομικό γιατί δεν ξέρεις σε ποια ομάδα θα μπεις, συνεχίζεις ομαδικό και καταλήγεις ατομικό. Αν δω όμως ότι κάποιος προσπαθεί να παίξει ενάντια στην ομάδα ενώ το παιχνίδι είναι ακόμα ομαδικά φυσικά θα τον ψηφίσω ρε φίλε”, είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωννίδης ενώ μιλούσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να υποστήριξε πως δεν έχει δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες, αλλά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε κατά νου του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. “Έχω υποψίες αλλά ελπίζω να είμαι λάθος γιατί έχω μάθει με την ομάδα μου να αρχίζω και να τελειώνω. Δεν μπορώ να προδίδω την ομάδα μου για μια στιγμή, για κάτι άλλο, δεν έμαθα να είμαι έτσι να προσπαθήσεις να κάνεις συμμαχίες, κόμμα και να πεις εναντίον ανθρώπων όσο το παιχνίδι είναι ακόμα ομαδικό”, σημείωσε.

“Υποθέτω πως ο Κώστας έχει τραβήξει έναν δρόμο κάποιας στρατηγικής, η οποία είναι “να προσεγγίσω και τους αντιπάλους”, τους οποίους κάποιους από αυτούς όταν ήμασταν δύο ξεχωριστές ομάδες, ειδικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μιλούσε με πάρα πολύ άσχημα λόγια. Ήταν αυτοί που είχαν πρόβλημα από την αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα του παιχνιδιού και τώρα κάνουν παρέα. Δεν έχω μάθει έτσι. Έχω μάθει να μένω στην ομάδα μου, να είμαι πιστός σε αυτά που πιστεύω, στα παιδιά που έχω φτύσει αίμα για να φτάσω εδώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν σημαίνει αυτό πως πάυω να εκτιμώ τους αντιπάλους, να μπορώ να μιλήσω μαζί τους, να κάνω παρέα μαζί τους εντός και εκτός παιχνιδιού, αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνω πιο κολλητός από ότι με άτομα με τα οποία είμαι 3 μήνες και φτύνω αίμα καθημερινά” είπε αργότερα μπροστά στην κάμερα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε