Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει βγει υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor: Ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει βγει υποψήφιος για αποχώρηση

Λίγες ημέρες πριν από το grande finale του Survivor και όλα δείχνουν πως θα έχει σημειώσει το δικό του προσωπικό ρεκόρ στο Survivor.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, σε περίπτωση που βρίσκεται στην τελική τετράδα, θα είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει βγει υποψήφιος για αποχώρηση από όσους έχουν παραμείνει στο Survivor. Μετά από 4 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και τον τραυματισμό του στο σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει μέχρι και τώρα το δικό του ρεκόρ, καθώς δεν έχει βγει ποτέ υποψήφιος για αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURIVOR

Σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και κυρίως Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά και τον αντίπαλό του Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφερε να παραμείνει στο Survivor χωρίς να έχει βγει στη σέντρα ως υποψήφιος για αποχώρηση.

Ένας από τους πιο δυνατούς και γρήγορους παίκτες στο Survivor κατάφερε να κρατηθεί για μήνες στο παιχνίδι και βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου.

Ήταν πολλές οι φορές που κέρδισε την ασυλία τόσο όταν το Survivor ήταν ομαδικό αλλά και όταν έγινε ατομικό, κάτι που εξασφάλιζε στον “τρελό” Κύπριο τη σίγουρη παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:  

Survivor: “Eπίθεση” Μάριου στον Σπαλιάρα! Χαμός στα social media!

Survivor – Μπο: “Ο Χανταμπάκης μπήκε για να κερδίσει!” [vids]

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Ανδρική υπόθεση πλέον το παιχνίδι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε