Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης δοκιμάζει το αγώνισμα και τα καταφέρνει πολύ καλά – Δείτε το! [vid]

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης δοκιμάζει το αγώνισμα και τα καταφέρνει πολύ καλά – Δείτε το! [vid]

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να μην έχει τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με τους παίκτες του Survivor, ωστόσο μόνος του τα καταφέρνει πολύ καλά στους στόχους! Δείτε το βίντεο με το αγώνισμα!

Ένα βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης με το χθεσινό αγώνισμα του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής του Survivor, δεν μπορεί να διαγωνιστεί μαζί με τους παίκτες, ωστόσο μόνος του τα πηγαίνει πολύ καλά!

Χωρίς την πίεση του χρόνου και ενός ανταγωνιστικού αντιπάλου, ο Σάκης Τανιμανίδης δοκιμάζει την τελευταία αναμέτρηση των παικτών, τους στόχους του αγωνίσματος που εμείς παρακολουθήσαμε χθες. Ο παρουσιαστής του Survivor, ανέβηκε στην κινητή κατασκευή και πέτυχε με ευκολία 6 συνεχόμενες βολές στο καλάθι.

 

…σειρα μου! #whatif #SakisPlayer #Survivor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Υπενθυμίζουμε ότι νικητές στο χθεσινό αγώνισμα ήταν οι Διάσημοι με 10 – 4. Σπανακόπιτα, λουκανικοπιτάκια, μπουγάτσα, τυριά, αυγά, χωριάτικη σαλάτα απόλαυσαν οι παίκτες, ωστόσο, στο έπαθλο είχε συμπεριληφθεί και μια “διαδρομή” με zip line που έκανε τους παίκτες να ξεσκάσουν!

Σήμερα αναμένουμε να δούμε στο Survivor, ποιος θα αποχωρήσει από την ομάδα των Μαχητών. Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ και Ελισάβετ είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Ένας από αυτούς θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε