Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Οι διάσημοι βρίσκουν αφορμές να δημιουργούν κόντρες με τον Αγγελόπουλο [vid]

Survivor: Οι διάσημοι βρίσκουν αφορμές να δημιουργούν κόντρες με τον Αγγελόπουλο [vid]

Survivor: Γιώργος Χρανιώτης κατά Γιώργου Αγγελόπουλου: “Θα νομίζεις ότι σε έχουμε βάλει στο στόχαστρο και σου λέμε όλοι ότι είσαι ο…”

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Διάσημοι έχουν στριμώξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και από ό,τι φαίνεται και χθες στο Survivor, οι συμπαίκτες του ήρθαν σε κόντρα μαζί του. Ο λόγος; Το αίσθημα της πείνας που κατά τη γνώμη τους εκφράζεται περισσότερο από τον Ντάνο σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε θέση και δήλωσε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι δεν θα πρέπει να παρεξηγείτε που του το λένε αυτό και άλλωστε και αυτός μπορεί να παρεξηγείται όταν τον αποκαλούν “γέρο της παρέας” επειδή είναι ο πιο μεγάλος παίκτης του Survivor.

«Όσο παρεξηγούμε εγώ όταν με λες γέρο, που είμαι ο πιο μεγάλος εδώ πέρα, άλλο τόσο θα έπρεπε να παρεξηγείσαι εσύ κάθε φορά που σου λέω ότι πεινάς. Παρεξηγείσαι, θα νομίζεις ότι σε έχουμε βάλει στο στόχαστρο και σου λέμε όλοι ότι είσαι ο πεινάλας. Εσύ όμως το έχεις πιο πολύ μέσα στο μυαλό σου, το σχολιάζεις πιο πολύ, σε απασχολεί πιο πολύ απ’ όλους μας», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Δεν παρεξηγούμαι. Δικά σου λόγια είναι αυτά, αυτά είναι όλα δικά σου λόγια. Δεν παρεξηγούμαι, απλά μην σας φαίνεται περίεργο και ότι εγώ τρώω συνέχεια. Όλοι σας τρώτε. Εσείς το σχολιάζετε πιο πολύ από μένα, εντάξει; Το ότι εγώ θέλω να φάω το σχολιάζετε εσείς περισσότερο απ’ ό,τι σχολιάζω εγώ, όταν θέλετε εσείς να φάτε».

Όλοι οι άλλοι παίκτες παρακολούθησαν αμέτοχοι την κόντρα τους και λίγο αργότερα η ένταση περιορίστηκε. Δεν θα είναι όμως λογικά η τελευταία φορά που οι Διάσημοι θα “την πουν” στον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού τον έχουν απομονώσει και ποτέ δεν θα γίνει μέλος της λεγόμενης “κλίκας” που όμως σιγά σιγά περιορίζεται.

Το σίγουρο είναι όσο περνάει ο καιρός δεν αυξάνεται μόνο η πείνα, αλλά και τα νεύρα των παικτών! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε