Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Οι εκπλήξεις για τον Σπαλιάρα δεν έχουν τελειωμό [vid]

Survivor: Οι εκπλήξεις για τον Σπαλιάρα δεν έχουν τελειωμό [vid]

Ένα απίστευτο έπαθλο απόλαυσαν στο χθεσινό Survivor οι Μαχητές. Και οι εκπλήξεις για τον Γιάννη Σπαλιάρα συνεχίστηκαν αφού ένα πουλάκι κάθισε στο χέρι του την ώρα που απολάμβανε τη θέα.

Ένα απίστευτο έπαθλο δίχως προηγούμενο, απόλαυσαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές. Μετά από ένα απίστευτο ντέρμπι, οι Διάσημοι τελικά δεν τα κατάφεραν και η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο φαγητού που αυτή τη φορά έκρυβε και μία ακόμη έκπληξη…

Η ομάδα των Μαχητών του Survivor, εκτός από τα δύο κομμάτια πίτσα, τα κρουασάν, το σουφλέ σοκολάτας και τις μπάρες δημητριακών, είχε την ευκαιρία να μείνει το βράδυ σε μια υπερπολυτελή βίλα. Η βίλα άφησε τους πάντες άφωνους. Τα πολλά ευρύχωρα δωμάτιά της, η τεράστια κουζίνα, η εσωτερική και η εξωτερική πισίνα, το τζακούζι και η απίστευτη θέα, έκαναν το σπίτι, άκρως εντυπωσιακό, ενώ το μοντέρνο design του ενθουσίασε όλους τους παίκτες.

Οι Μαχητές το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω. Έφαγαν καλά, διασκέδασαν το βράδυ γύρω από την πισίνα, κοιμήθηκαν καλά και ξύπνησαν με ανανεωμένη διάθεση. Μάλιστα, μόλις ξύπνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας δέχτηκε και μία άλλη… έκπληξη! Στο χέρι του πήγε και έκατσε ένα πουλάκι!

Ο ίδιος είπε ότι πρόκειται για το πουλί κολίμπρι που συναντάται συχνά στον Άγιο Δομίνικο. Το τρίχωμα του είναι εντυπωσιακό, ενώ είναι το μόνο πτηνό που μπορεί να πετά και προς τα πίσω. Το πουλάκι κάθισε για λίγο στο δάχτυλο του διάσημου και μετά πέταξε μακριά. Η αντίδραση του Γιάννη Σπαλιάρα είναι μοναδική…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 2:35:00 εδώ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε