Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Οι σπόντες του Μάριου κατά του Μπο – “Δεν πρόλαβε να ρίξει, αυτά μου αρέσουν!”

Survivor: Οι σπόντες του Μάριου κατά του Μπο – “Δεν πρόλαβε να ρίξει, αυτά μου αρέσουν!”

Το ένα καρφί μετά το άλλο έριχνε χθες στο αγώνισμα του Survivor o Μάριος Ιωαννίδης. Στο στόχαστρό του όλη η ομάδα των Διασήμων και κυρίως ο Μπο.

Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα αναμετρήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Μαχητές και Διάσημοι που μπορεί να μοιράζονται την ίδια παραλία, ωστόσο παραμένουν αντίπαλοι στο παιχνίδι. Και αυτό το νιώθει καλύτερα από όλους ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Η αναμέτρηση απαιτούσε ταχύτητα, αποφυγή εμποδίων αλλά και ευστοχία. Ξεκινούσε με εμπόδια που έπρεπε οι πάικτες να σκύψουν για να τα περάσουν, ύστερα να ανέβουν μια σκάλα και να κάνουν ένα σύντομο zip line με βουτιά στο νερό, να συλλέξουν δύο δίσκους, να περάσουν δεύτερα εμπόδια και να καταλήξουν στον τελικό στόχο. Με δύο πετυχημένες βολές κρινόταν ο νικητής.

Η εντάση ήταν μεγάλη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και τα νεύρα των παικτών ήταν γερά, αφού για άλλη μια φορά Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τα πάντα κρινόντουσαν στον στόχο. Τελικά, νικητές ήταν οι Μαχητές με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να χαρίζει εύκολα στην ομάδα του τη νίκη ενάντια στον Μπο.

Είναι γεγονός ότι ο Μάριος ήταν από την αρχή του Survivor ένας πολύ δυνατός παίκτης που έδινε τα πάντα προκειμένου να κερδίσει η ομάδα του. Ένας αληθινός μαχητής που όμως χθες ίσως είχε λίγα νεύρα παραπάνω από ό,τι απαιτούσε το παιχνίδι. Η ανταγωνιστικότητά του τον έκανε να ρίξει σπόντες τόσο σε όλη την ομάδα των Διασήμων όσο και συγκεκριμένα στον Μπο που ήταν αυτός που διαγωνίστηκε μαζί του στο τέλος.

Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αγωνιζόταν ενάντια στον Μπο, ο πρώτος αποδείχθηκε πολύ δυνατός αφού είχε από νωρίς το προβάδισμα και άφησε πολύ πίσω του τον γνωστό ράπερ. Έτσι, σημειώθηκε εύκολα το 6-4 και ο Μπο δεν είχε καν καταφέρει να φτάσει στον τελικό στόχο. Ο Μάριος σχολίασε αμέσως από το “στρατόπεδο” των Μαχητών: “Δεν πρόλαβε να ρίξει, αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ!”

Την ίδια στιγμή ο Μπο σχολίαζε με την ομάδα του ότι το αγώνισμα ήταν αρκετά άβολο αφού είναι μεγαλόσωμος και τα εμπόδια τον δυσκόλεψαν αρκετά.  Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μάριος δεν αρκέστηκε εκεί και πέταξε τις “μπηχτές” του και αργότερα…

Επόμενη αναμέτρηση ήταν αυτή του Κώστα Κοκκινάκη και του Κώστα του μισθοφόρου. Οι δύο παίκτες ήταν σχεδόν ισάξιοι όμως ο τελευταίος ήταν αυτός που κατάφερε – έστω και τυχαία – να βάλει δύο πετυχημένες βολές με τους δίσκους του. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 7-4 και αμέσως μετά ο “τρελός Κύπριος” είπε: “Χαίρομαι που νευριάζουν όταν νευριάζω” και λίγο αργότερα ξαναεπιτέθηκε στον Μπο εν αγνοία του “Έλα ρε Μπο όποτε θέλεις, πάμε και σε ψηφοφορία”.

Δείτε όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης χθες στο αγώνισμα του Survivor από το 1:43:33 έως το 1:48:43, εδώ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε