Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Ώρα μηδέν για αποχώρηση! Ανατρεπτικό Συμβούλιο του Νησιού!

Survivor: Ώρα μηδέν για αποχώρηση! Ανατρεπτικό Συμβούλιο του Νησιού!

Διάσημοι και Μαχητές θα αναμετρηθούν στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας του Survivor και μετά τον αγώνα θα μεταβούν στο Συμβούλιο του Νησιού όπου ο καθένας θα μπορεί να ψηφίσει υποψήφιο απ’ όποια ομάδα θέλει. Η αποχώρηση του παίκτη θα γίνει με βάση την κατάταξη της μεγάλης 24ωρης ψηφοφορίας.

Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο νικητής του χθεσινού δεύτερου ατομικού αγωνίσματος στο Survivor και το έπαθλο που τον περίμενε στην παραλία ήταν φαγητό, παγωτά και μασάζ, που τα απόλαυσε μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.495.307 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 75,5% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,1%.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μπορεί οι Μαχητές για μια ακόμη φορά να αγωνίστηκαν ατομικά αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν στο πνεύμα του ομαδικού. Απόψε το βράδυ όμως ο καθένας θα πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του προκειμένου να προχωρήσει και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες του αποψινού αγώνα θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία. Αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού όλοι μαζί ψηφίζουν κι από την ψηφοφορία προκύπτει ένας υποψήφιος. Δύο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση θα προταθούν από τους δύο παίκτες που έχουν κερδίσει την ατομική ασυλία. Στο τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor με βάση τη λίστα δημοτικότητας των παικτών.

Ένα συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα ασυλίας έρχεται απόψε το βράδυ κι ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Δεν ξανάγινε! Ουρλιαχτά Βαλαβάνη για Σάρα στο ατομικό! [vid]

Survivor Χρανιώτης: “Περιθωριοποιημένοι με Ντάνο και Σπαλιάρα” – Άδειασε Χανταμπάκη! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε