Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor Παιχνίδι Ερωτήσεων: 6 απαντήσεις-μαργαριτάρια που χάρισαν άφθονο γέλιο [vids]

Survivor Παιχνίδι Ερωτήσεων: 6 απαντήσεις-μαργαριτάρια που χάρισαν άφθονο γέλιο [vids]

Το παιχνίδι των ερωτήσεων του Survivor χαρίζει απίστευτο γέλιο τόσο στους παίκτες όσο και στο κοινό που το παρακολουθεί. Δείτε τις 6 πιο επικές στιγμές του μέχρι τώρα.

Όσοι βλέπουμε Survivor αγαπάμε τη στιγμή του παιχνιδιού ερωτήσεων. Γιατί; Οι παίκτες χαλαρώνουν και οι απαντήσεις τους χαρίζουν τρελό γέλιο στο κοινό που παρακολουθεί από το σπίτι.

Σπαλιάρας, Παπαδοπούλου και Κολιδά συνήθως “πρωταγωνιστούν” στο παιχνίδι αφού είναι οι παίκτες με τις πιο αστείες απαντήσεις ή με ατάκες “φωτιά” που μας έχουν αφήσει άφωνους. Μπορεί οι ερωτήσεις που δέχονται από τον Σάκη Τανιμανίδη να είναι ιδιαίτερα περίεργες ωστόσο οι ίδιοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να απολαύσουν το έπαθλο (που συνήθως είναι διπλή μερίδα φαγητού), αλλά κυρίως για να σκορπίσουν γέλιο!

Σπαλιάρας και 4.000 γυναίκες

Σε παλιό επεισόδιο του Survivor, o Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η ερώτηση ήταν “πόσες γυναίκες είχε ο αυτοκράτορας Αύγουστος;”. Η συγκεκριμένη ερώτηση έκανε τον παίκτη των μαχητών να ρωτήσει με χιούμορ: «Σπαλιάρα, εσύ πόσες είχες ρε;» κι έκανε όλους να ξεκαρδιστούν στα γέλια!

Παπαδοπούλου και διάρκεια ερωτικής πράξης…

«Ποια είναι η μέση διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης;», ήταν η ερώτηση που κλήθηκαν να απαντήσουν στο παιχνίδι του Survivor, οι Γιάννης Σπαλιάρας και Ορέστης Τσανγκ. «Εγώ νομίζω είναι γύρω στο πεντάλεπτο», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Σπαλιάρας της απάντησε: «Καλά βρε Ειρήνη, που πέφτεις κι εσύ;». Τι ακολούθησε; Αμηχανία και τρελό γέλιο!

Μπο και Ειρήνη Κολιδά in love

Το παιχνίδι ερωτήσεων στο Survivor αποκαλύπτει και κρυμμένα πάθη! “Τι ποσοστό επί τοις εκατό μεγαλώνουν οι κόρες των ματιών μας όταν κοιτάμε κάποιον που έχουμε ερωτευτεί;”, ήταν η ερώτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης και ακολούθησε ο εξής διάλογος “Μπο, κοίτα με λίγο…” είπε η Ειρήνη και ο Μπο απάντησε “Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;”…

Ο πύργος του Άιφελ της Σόφης Πασχάλη

«Πόσο ψηλός είναι ο πύργος του Αϊφελ;», ήταν η ερώτηση στο Survivor και η Σόφη Πασχάλη έγραψε στο χαρτί της «1500 μέτρα», Η απορία στα μάτια όλων ήταν εμφανής! 

Τα σκίζει τα εσώρουχα η Ειρήνη Κολιδά

«Ειρήνη μου, δεν ξέρω με ποιους είχες μπλέξει τόσα χρόνια. Κάθε μέρα άλλο εσώρουχο φορούσε αυτός; Πώς λες ότι 30 δεν είναι πολλά; Του προηγούμενου χρόνου τα πετάς;», σχολίασε και ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης σχετικά με το πόσα εσώρουχα αγοράζουν κάθε χρόνο οι άνδρες και η Ειρήνη Κολιδά απάντησε: «Του τα έσκιζα». Ατάκα “φωτιά”! 

Οι 7 χώρες της Αφρικής της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Κύπριο παίχτη των “Μαχητών” στο quiz του Survivor και η απάντηση της στην ερώτηση “Πόσες χώρες έχει η Αφρική” σκόρπισε απίστευτο γέλιο! Ο Μάριος είπε 25, αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου το τερμάτισε… λέγοντας πως η Αφρική αποτελείται από 7 χώρες. Η σωστή απάντηση είναι 54.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε