Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor Panorama: Ο Ντάνος μιλά για τον χαμό του πατέρα του [vids]

Survivor Panorama: Ο Ντάνος μιλά για τον χαμό του πατέρα του [vids]

Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτη μιλούν στο Survivor Panorama για όσους “έθαβαν” τον Ντάνο στο παιχνίδι και μετά άλλαξαν στάση. Δείτε τι εξομολογήθηκε για τον πατέρα του.

Καλεσμένοι στην ανανεωμένη εκπομπή Panorama, και όχι Survivor Panorama, ήταν σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη. Οι δύο πρώην παίκτες που απασχολούσαν τα μέσα με την ιδιόμορφη σχέση τους, ένωσαν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις του και μίλησαν για το παιχνίδι.

Οι δύο παίκτες μίλησαν στην αρχή της εκπομπής για τα “έκτροπα” που έκανε ο γνωστός ηθοποιός στο πάρτι που έγινε προς τιμήν τους. Ο Γιώργος Χρανιώτης συγκεκριμένα είπε: «Διασκεδάσαμε πάρα πολύ έντονα, και με έπιασε η χαρά μου, και όταν γίνεται αυτό, και συνοδεύεται από αλκοόλ, γίνεται ο χαμός προς το τέλος της νύχτας! Μου αρέσει να πειράζω τους φίλους μου και να τους πιάνω έντονα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αλλά η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είπε: «Όταν είσαι ξενέρωτος, αντιλαμβάνεσαι περισσότερο τις εκδηλώσεις αγάπης του Γιώργου! Με κυνήγαγε σε όλο το πάρτι να με φιλήσει παθιασμένα. Για να μην παρεξηγηθούμε, του βγαίνει ακόμη περισσότερο η αγάπη που έχει για μένα! Είναι αυθεντικός. Τόσα που μου έκανε εκεί μέσα, δεν τα σώζει», δήλωσε χαρακτηριστικά  ο Ντάνος.

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη πήγε την κουβέντα στους πρώην συμπαίκτες τους και τις μετέπειτα αλλαγμένες δηλώσεις τους για τον Αγγελόπουλο. Ο ίδιος ανέφερε: “Είδα συμπεριφορές διαφορετικές οπωσδήποτε, και συμπεριφορές που δεν περίμενα, όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω επειδή όσοι βγήκαν πριν από μένα, με είδαν μέσα στο Survivor, και κατάλαβαν κάποια πράγματα”.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor.

Και συνέχισε: “Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, και δεν πρόκειται να γίνω κολλητός με κάποιον επειδή έλαβα μια αγκαλιά, ή είδα μια καλύτερη συμπεριφορά. Με κάποιους δεν θέλω να λέω τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα. Δεν έχω προκατάληψη, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω, βλέποντας και κάνοντας. Ξέρω πολύ καλά όλες τις καλές και τις κακές στιγμές, δεν θα κάνω τον χαζό”.

Πρώτη φορά ο Ντάνος αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τον χαμό του πατέρα του που τον έχει κάνει να λειτουργεί σαν “προστάτης” από μικρή ηλικία έως και μέσα στο παιχνίδι του Survivor. “Ο μπαμπάς έχει φύγει 17 χρόνια, ήμουν 16 ετών. Με έχει στιγματίσει… Μου ήρθε ξαφνικά. Έπρεπε να το συνειδητοποιήσω, και η οικογένειά μου το ίδιο, και να μεγαλώσω μέσα σε αυτή την καινούργια κατάσταση. Γενικά, βλέπω σαν στοιχείο του χαρακτήρα μου μετά από αυτό, να μπαίνω σε άμεση επίλυση όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Το δούλεψα από τότε, και έγινε τρόπος ζωής”, εξομολογήθηκε ο νικητής του Survivor.

Όσο για το πώς προέκυψε το “Ντάνος”…

“Πήγαινα στο φούρνο του θείου μου και με λέγανε «Ντανάκι», ε και έμεινε το «Ντάνος», είμαι κατά κάποιον τρόπο συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης. Στη Σκιάθο αν ζητήσεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δεν θα με βρεις. Αν πεις «Ντάνος» με ξέρουν όλοι”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε