Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Πάνος ο τρομερός! Τον έθαψε καλά καλά και μετά αποθέωνε Σπαλιάρα [vid]

Survivor: Πάνος ο τρομερός! Τον έθαψε καλά καλά και μετά αποθέωνε Σπαλιάρα [vid]

Τρελό “θάψιμο” στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Bo και Πάνος είπαν χοντρές κουβέντες εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα – Δείτε το βίντεο.

Έβγαλαν τα…φτυάρια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Bo και Πάνος. Οι δύο παίκτες του Survivor “συμμάχησαν” εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα ο Πάνος μιλούσε μπροστά του με τα καλύτερα λόγια…

Λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στο αγώνισμα του Survivor της 6ης Απριλίου, οι δύο παίκτες άρχισαν να μιλάνε για τον Σπαλιάρα δίχως να έχουν καταλάβει ότι η κάμερα τούς παρακολουθεί. Οι δύο τους μίλησαν άσχημα κατά του Σπαλιάρα που πλέον τον ξέρουν και στις δύο ομάδες, μετά την αποχώρηση του από τους Διάσημους και την ένταξή τους στους Μαχητές.

«Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις», είπε ο Μπο.

Ο Πάνος Αργιανίδης είπε από την πλευρά του: «Ήδη μας έχει πρήξει. Με εμένα δεν μιλάει πολύ γιατί δεν τον αφήνω. Δεν του δίνω δικαίωμα γιατί λέει συνέχεια “έλα bro, έλα bro”. Είναι ψεύτης, διπλωμάτης τρελά. Είμαι 37 χρονών και αυτός 41. Γίνεται να είσαι 41 και να συμπεριφέρεσαι έτσι;».

Λίγο αργότερα, βέβαια ο Πάνος αποθέωσε τον Σπαλιάρα! Ο μάνατζερ ράγκμπι είχε δώσει την μπλούζα του με τα αστεράκια στον Σπαλιάρα για καλή τύχη αφού ο πρώτος ήταν ιδιαίτερα καλός στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη πώς νιώθει για αυτό, ο Πάνος έβγαλε έναν άλλο εαυτό από αυτόν που είχε όταν ήταν με τον Bo και μιλούσαν εναντίον του γνωστού μοντέλου. Απάντησε ότι δεν το περίμενε ποτέ ότι θα συμβεί αυτό και μάλιστα νιώθει τιμή που ο Σπαλιάρας φοράει την μπλούζα του…

Δείτε τι έλεγε με τον Bo και τι είπε μετά, αφήνοντας όλους όσους παρακολουθούσαν χθες το Survivor, άφωνους:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε