Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Παπαδοπούλου εναντίον όλων! Χαμός στο νησί των διασήμων! [vid]

Survivor: Παπαδοπούλου εναντίον όλων! Χαμός στο νησί των διασήμων! [vid]

Από το προηγούμενο ακόμα Συμβούλιο του Νησιού η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε έξω από τα δόντια και δεν διστάζει να ξεμπροστιάζει την κλίκα των διασήμων.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έχει απομονωθεί στην παραλία των διασήμων, είχε δείξει ανοιχτά την προτίμησή της να αλλάξει ομάδα και να πάει στους μαχητές, κάτι που υποστήριξε και στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor. Όταν τη ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης πως του έδωσε την εντύπωση ότι ενδόμυχα ήθελε να πάει στην ομάδα των μαχητών, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά εναντίον της ομάδας της, παγώνοντας τους διασήμους. “Ναι, για αυτό και προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει για πολλούς λόγους. Θα ήθελα να βοηθήσω και επειδή όσο παρατηρώ τα παιδιά στο Συμβούλιο είναι τουλάχιστον ειλικρινέστατα. Λένε τουλάχιστον αλήθειες. Έχω νιώσει ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και πολλές φορές την έχω καταπιεί και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Για αυτούς τους δύο λόγους θεωρούσα ότι και μπορούσα να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω αλλά και να μην πιέζω τους υπόλοιπους με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Θα ήθελα περισσότερη αλήθεια. Να μιλάμε straight ο ένας στον άλλο”, σχολίασε η Παπαδοπούλου προκαλώντας τις αμήχανες αντιδράσεις των μαχητών και κάνοντας τους διασήμους να παγώσουν.

“Εγώ αυτά τα ακούω για πρώτη φορά. Τουλάχιστον δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο με την Ειρήνη και θα ήθελα αν έχει κάποιο παράπονο ή πρόβλημα με έναν από εμάς να το συζητήσει”, σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να εκφράζει τη δυσανασχέτησή της με αυτά που ακούει. Ίδια στάση κράτησε και ο Μπο που σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. “Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε λίγο παραπάνω αν υπάρχουν προβλήματα που βασανίζουν τις σκέψεις και το μυαλό της Ειρήνης ή κάποιου άλλου και να βρεθούν λύσεις”.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν και η μοναδική που μίλησε για την εριστική κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη, με τον συμπαίκτη της να γίνεται επιθετικός απέναντί της και να της λέει σε έντονο ύφος “κάνω ό,τι θέλω, κάνω ό,τι θέλω, κάνω ό,τι θέλω, μη μου επιβάλλεις τίποτα”. Μετά τα όσα έγιναν στο Συμβούλιο του Νησιού, η κλίκα των διασήμων στοχοποιεί την Ειρήνη Παπαδοπούλου που δείχνει να μην αντέχει τα όσα συμβαίνουν στην παραλία τους και προτιμά να είναι εντελώς μόνη της. “Έχεις μείνει μόνη σου, το έχεις καταλάβει;” βλέπουμε να της λέει ο Λάμπρος Χούτος, συμπληρώνοντας πως κανένας δεν ξοδεύει χρόνο μαζί της. “Θεωρώ ότι δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση της ομάδας”.

“Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι συμπαίκτες μου δεν σημαίνει ότι είμαι ένα άβουλο πλάσμα και με κάνεις ό,τι θέλεις”, σχολιάζει από την πλευρά της η Ειρήνη Παπαδοπούλου που φαίνεται να πιέζεται ψυχολογικά από την κλίκα των διασήμων και τη συμπεριφορά τους.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε