Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Παρατείνεται το θρίλερ με τον τελικό!

Survivor: Παρατείνεται το θρίλερ με τον τελικό!

Η σαρωτική πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης έχει προκαλέσει αναστάτωση στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Η αλήθεια είναι ότι αναστάτωση έχει προκληθεί και στο ίδιο το ΣΚΑΪ που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα… παροπλίσουν το «όπλο» τους και θα το βγάλουν εκτός της «μάχης» για την τηλεθέαση.

Με τον αρχικό προγραμματισμό του σταθμού το «Survivor» θα ολοκληρωνόταν στα τέλη Μαΐου και για το λόγο αυτό και έχουν ενημερωθεί όσοι έχουν αποχωρήσει πως το τελευταίο δεκαήμερο θα συμμετέχουν ξανά στα τελευταία γυρίσματα με τους παίκτες που εξακολουθούν να είναι μέσα.

Τελικά όμως στο κανάλι του Φαλήρου και μετά από συνεννόηση με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν να δώσουν παράταση… μέχρι νεοτέρας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά πότε θα γίνει ο τελικός του ριάλιτι, αφού ναι μεν αποφάσισαν να πάρουν μία ακόμα βδομάδα παράταση, αλλά όλοι θέλουν… περισσότερο! Βλέποντας ότι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού εξακολουθεί να είναι… στο κόκκινο προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε το «Survivor» να ρίξει τίτλους τέλους μέσα Ιουλίου!

Μία από τις ιδέες που έχει πέσει στο τραπέζι φαίνεται να είναι και η επιστροφή πρώην παικτών έτσι ώστε μία βδομάδα πριν τον τελικό να δούμε αγώνες από τις δύο ομάδες όπως ήταν όταν ξεκίνησε το ριάλιτι. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες καθώς τα στελέχη του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής αναζητούν τους τρόπους… ξεχειλώματος, αλλά με ενεργό δράση κι όχι με best of επεισόδια…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε