Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor – Ποιός αποχώρησε; Ένταση στο σημερινό επεισόδιο! [vid]

Survivor – Ποιός αποχώρησε; Ένταση στο σημερινό επεισόδιο! [vid]

Θρίλερ στην ψηφοφορία για την αποχώρηση από το Survivor. Άκρως επεισοδιακό το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την ένταση να χτυπά κόκκινο!

Ένταση και σήμερα στο Survivor… Η αγωνία χτυπάει κόκκινο, τη στιγμή μάλιστα που η ψηφοφορία για αποχώρηση εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά το συμβούλιο του νησιού προέκυψαν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Λάουρα Νάργες, Μπο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Κοκκινάκης. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και οι τηλεθεατές ψήφισαν για 30 λεπτά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η απάντηση στην ερώτηση «ποιος αποχωρεί από το Survivor;» δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” -και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη γιατί πρόκειται για διαρροές και όχι επίσημα αποτελέσματα- η χθεσινή ψηφοφορία εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους και ακολούθησε ο Μπο, όπως αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη. Δείτε στο βίντεο ποιός αποχωρεί.

Απίστευτες σκηνές στο σημερινό επεισόδιο του Survivor [09/05/2017], με τους παίκτες των διασήμων να βγαίνουν εκτός εαυτού στη διάρκεια του συγκλονιστικού αγωνίσματος με ιδιαίτερο έπαθλο. Ενώ βρίσκονται στην εξέδρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρχίζει να ουρλιάζει “αφήστε με”, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να την πλησιάζει και εκείνη να πετάει το νερό στον πάγκο και να απομακρύνεται. Ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθεί να τους ηρεμήσει, ζητώντας τους να μη λύσουν τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει στον αγώνα. “Από την αρχή του ματς να μιλάτε” φωνάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πετάει με απίστευτα νεύρα το θερμός στην κερκίδα.

Στην ομάδα των διασήμων το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει μετά την τελευταία ψηφοφορία που βγήκαν υποψήφιοι η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μπο. “Και βλέπω ότι στην ψηφοφορία του Μπο δεν υπάρχει λογική. Τρεις που είναι παρέα τον ψηφίζουν απλά για να διατηρήσουν την παρέα. Όμως η παραλία αυτή δεν είναι καφετέρια. Εδώ υπάρχει επιβίωση, συμβίωση, υποχρεώσεις”, σημειώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναφέρεται και ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ απευθύνεται στον Μπο. “Πιστεύω όλα φαίνονται. Ποιος μαγειρεύει υποψηφιότητες, ποιος εκείνο, ποιος το άλλο”, του λέει χαρακτηριστικά.

Στο αγώνισμα όπου οι παίκτες τα δίνουν όλα εκτός από τις εντάσεις στην ομάδα των διασήμων, ο Γιάννης Σπαλιάρας μαλώνει έντονα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. “Σου λέω πάρε τα κομμάτια και δεν ακούς, ποτέ δεν ακούς” του λέει ο μισθοφόρος ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας τον ρωτάει “τι φωνάζεις”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε