Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Survivor: Ποιος διάσημος πάει στους μαχητές [vid]

Survivor: Ποιος διάσημος πάει στους μαχητές [vid]

Μετά το τροχαίο που οδήγησε στην αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, οι διάσημοι καλούνται στο σημερινό επεισόδιο να ψηφίσουν ποιον παίκτη τους θα στείλουν στους μαχητές.

Από τη στιγμή που οι μαχητές έμειναν μόνο 6 με την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και μέχρι να αναρρώσει ο Μάριος Πρίαμος Ιωννίδης, έφτασε η ώρα της ανατροπής στο Survivor. Μετά το σημερινό αγώνισμα ασυλίας οι διάσημοι θα κληθούν να αποφασίσουν ποιον παίκτη θα στείλουν στην ομάδα των μαχητών, με πολλούς να εκτιμούν ότι θα μπει και πάλι στο στόχαστρο ο Αγγελόπουλος.

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σημειώνει πως όταν είναι 10 άτομα σε μια παραλία όλοι είναι ίσοι με όλους. “Εσύ θα κάνεις αυτό, εγώ θα κάνω αυτό για να φανεί ότι είμαστε μια ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε μεταξύ μας. Το χάλασε ο Ντάνος”, σχολιάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και αμέσως μετά βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τονίζει πως “όποιος έχει μάτια και βλέπει, βλέπει και όποιος εκτιμάει, εκτιμάει”.

Μετά το αγώνισμα ασυλίας οι δύο ομάδες θα κληθούν στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor, με τους διάσημους να καλούνται να ψηφίσουν ποιον παίκτη θέλουν να στείλουν στην αντίπαλη ομάδα των μαχητών. “Θεωρώ ότι το εγώ σου είναι λίγο πιο ισχυρό από το εμείς” ακούγεται να λέει ο Γιώργος Χρανιώτης δικαιολογώντας την ψήφο του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τους διασήμους να ψηφίζουν να φύγει από την ομάδα τους το μεγάλο φαβορί και πιο αγαπητό παίκτη του κοινού στο Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο. Έναν παίκτη που είχε “εκδιωχθεί” στην αρχή του παιχνιδιού από την ομάδα των μαχητών και που ενώ έχει στοχοποιηθεί και από τις δύο ομάδες έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού. Οι φανατικοί του Survivor βλέπουν να πηγαίνει στην ομάδα των μαχητών ο Γιάννης Σπαλιάρας που είχε έρθει πιο κοντά στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την τελευταία φορά ήταν μαζί του υποψήφιος προς αποχώρηση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε