Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Ποιός κερδίζει τον αγώνα για ασυλία – Ανατροπή στο Συμβούλιο [vid]

Survivor: Ποιός κερδίζει τον αγώνα για ασυλία – Ανατροπή στο Συμβούλιο [vid]

Σήμερα η μεγάλη μάχη στο Survivor στο αγώνισμα για την ασυλία. Μετά από 3 μήνες φαίνεται πως έρχεται η απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία για αποχώρηση από το Survivor.

Η σημερινή μάχη στο Survivor για το αγώνισμα της ασυλίας φέρνει ανατροπές… Διάσημοι και μαχητές τα δίνουν όλα στο νέο αγώνισμα ασυλίας του Survivor μετά και την ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Κάθε ομάδα πλέον αριθμεί από έξι παίκτες και το σημερινό αγώνισμα και εν συνεχεία η ψηφοφορία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού αν εξαιρεθούν οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία, τα περιθώρια στενεύουν για τους εναπομείναντες της ηττημένης ομάδας.

Σύμφωνα με διαρροές που παρουσίασε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri -τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη- απόψε θα βγουν για αποχώρηση τέσσερα άτομα από την ομάδα των διασήμων, καθώς τον αγώνα ασυλίας τον κέρδισαν οι μαχητές. Έτσι θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού ποιος παίκτης θέλουν να αποχωρήσει από το Survivor.

Ποια ομάδα θα χάσει και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση; Θα κλονιστούν οι σχέσεις των παικτών της ομάδας που θα αναγκαστεί να ψηφίσει; Θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην παραλία; Δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη ανατρεπτικό αγώνα ασυλίας που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σε αγώνα ντέρμπι εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας με τους μαχητές να κερδίζουν με τελικό σκορ 10-9 και ν’ απολαμβάνουν το έπαθλο του φαγητού που τους ετοίμασε ο διάσημος σεφ Νουσρέτ γνωστός για την κίνηση Salt Bae. Από το τελευταίο επεισόδιο δεν έλειψαν οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με τις λογομαχίες να επικρατούν μετά τη λήξη του αγώνα. Η τεταμένη ατμόσφαιρα όμως συνεχίστηκε και αργότερα στην παραλία με έντονες συζητήσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε