Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Survivor: Πώς σχολίασαν Μαχητές και Διάσημοι την αποχώρηση της Λάουρα [vids]

Survivor: Πώς σχολίασαν Μαχητές και Διάσημοι την αποχώρηση της Λάουρα [vids]

Πολλοί συγκινήθηκαν ενώ άλλοι αιφνιδιάστηκαν με την αποχώρηση της Λάουρα. Δείτε τι σχολίασαν οι παίκτες του Survivor για αυτήν.

Τα τελευταία νέα για το Survivor που αφορούν την αποχώρηση της Λάουρα, έχουν συγκλονίσει τόσο την ομάδα των Μαχητών όσο και των Διασήμων. Η Λάουρα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού. Ανάμεσα σε αυτήν, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Μπο, η Λάουρα ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος που πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα και ήρθε και πάλι κοντά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πέρα από την συγκίνηση της Ευρυδίκης Βαλάβανη – που πλέον είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια των Διασήμων – υπήρχαν πολλοί άλλοι παίκτες του Survivor που στενοχωρήθηκαν με την αποχώρησή της. Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό με τα κορίτσια της ομάδας του, γεγονός που τον έκανε να συγκινηθεί με την αποχώρηση της Λάουρα ενώ αμέσως στάθηκε στο πλευρό της Ευρυδίκης που έχασε την “κολλητή” της.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν την αποχώρηση της Λάουρα. Ο Κώστας Κοκκινάκης έδινε τις λιγότερες πιθανότητες αποχώρησης στην Λάουρα, ενώ Μπο και Χρανιώτης δήλωσαν ότι η Λάουρα ήταν αρκετά ευχαριστημένη που έκατσε αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο και δεν γκρίνιαξε ούτε λίγο.

Στο άλλο… στρατόπεδο, οι Μαχητές του Survivor, αιφνιδιάστηκαν με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να δηλώνει στην κάμερα του Survivor ότι δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Μαχητές και Διάσημοι μένουν στην ίδια παραλία και κάνουν αρκετή παρέα μαζί, για αυτό, δεν ήταν περίεργο όταν και τα κορίτσια της ομάδας των Μαχητών, Σάρα και Ελισάβετ, έκλαψαν με την αποχώρηση της Λάουρα.

Λάουρα, Ευρυδίκη, Σάρα και Ελισάβετ μπορεί να παρέμεναν αντίπαλες στα αγωνίσματα του Survivor, όμως στη συμβίωση περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί. Τόσο όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης… ζήλεψαν με τα κλάματα των κοριτσιών για την αποχώρηρη της Λάουρα, ενώ ο “τρελός” Κύπριος δήλωσε ότι δεν θα κλάψει ποτέ με αποχώρηση κανενός!

Δείτε πώς σχολίασαν τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι την αποχώρηση της Λάουρα:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε