Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Σαν να κλέβεις εκκλησία! Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους ο αγώνας επάθλου [vid]

Survivor: Σαν να κλέβεις εκκλησία! Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους ο αγώνας επάθλου [vid]

Μια ακόμα ήττα σε αγώνισμα επάθλου για την ομάδα των μαχητών, με την ομάδα των διασήμων να εξασφαλίζει το έπαθλο με άνετη νίκη.

Η ήττα των μαχητών στον αγώνα ποδοσφαίρου από την ομάδα των διασήμων σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Survivor βέβαια δεν έμεινε ασχολίαστη στα social media, με τους φανατικούς του ριάλιτι να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή του αγωνίσματος από τη στιγμή που στην ομάδα των διασήμων υπάρχουν 3 παίκτες που έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Μετά την άνετη νίκη με πρωταγωνιστές τον Λάμπρο Χούτο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη που ασχολούνταν επαγγελματικά με ποδόσφαιρο, τα σχόλια στα social media έπεφταν βροχή, με τους φανατικούς να ζητούν ειρωνικά από την παραγωγή του παιχνιδιού να ακολουθήσουν αγωνίσματα γιόγκας, παρουσίασης και τραγουδιού.

 Ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίαζε διαρκώς για το πόσο διαφορετικό είναι το ποδόσφαιρο στην άμμο και μιλούσε μόνο για τον πρώην διεθνή Λάμπρο Χούτο, ο Μάριος από την ομάδα των μαχητών σχολίασε το γεγονός πως υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα των διασήμων.

Δεν έγινε βέβαια καμία ειδική αναφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο που έπαιξε χρόνια στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ποδοσφαιρικό παρελθόν όμως έχει και ο Στέλιος Χανταμπάκης που ακολούθησε τα χνάρια του ποδοσφαιριστή πατέρα του που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Όπως είχε δηλώσει ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στην Αθήνα λόγω της μεταγραφής του στον Πανελευσινιακό αλλά τα παράτησε τελικά για να γίνει μοντέλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε