Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Το τρολάρισμα στον Σπαλιάρα και η συγκίνηση του Ντάνου με τη μαμά του [vids]

Survivor: Το τρολάρισμα στον Σπαλιάρα και η συγκίνηση του Ντάνου με τη μαμά του [vids]

Τα πάντα είχε το Survivor χθες! Οι Διάσημοι τρόλαραν τον Γιάννη Σπαλιάρα κάνοντάς τον έξαλλο και το έπαθλο επικοινωνίας συγκίνησε τους νικητές.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό που δεν χάνει επεισόδιο του Survivor. Για εσάς τους λίγους που προτιμήσατε να κάνετε κάτι άλλο, δείτε τα highlights από την χθεσινή αναμέτρηση, το έπαθλο επικοινωνίας και τις κόντρες των δύο ομάδων.

Οι χορτασμένοι Διάσημοι και οι πεινασμένοι Μαχητές

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση τελικά νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 7. Και για άλλη μια φορά η Πούντα Κάνα περίμενε τους Διάσημους…Οι 3 νικητές έμειναν σε ξενοδοχείο, απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα και είδαν την ανατολή με αερόστατο.

Οι Μαχητές κοιμήθηκαν 12 ώρες και ξύπνησαν με διάθεση για να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα που ακολούθησε. Όχι και όλοι όμως… Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε ότι το πόδι του πονάει πολύ και θέλει να πάει στον γιατρό να το δει, ενώ την ίδια ώρα η Σάρα είπε ότι έχει πρηστεί το πόδι της, παρόλ’ αυτά θα αγωνιστεί.

Την ίδια ώρα οι Διάσημοι επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Πούντα Κάνα, ανανεωμένοι και έτοιμοι για όλα. Πριν το ματς, οι 3 παίκτες περιέγραψαν την εμπειρία τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπερασπίστηκε τη κίνησή της να σιδερώσει το μαλλί της στο ξενοδοχείο, με κανονικό σίδερο!

Λάθη, άγχος και πάθος για τη νίκη

Το χθεσινό αγώνισμα φάνηκε ακόμα πιο δύσκολο και το πάθος των παικτών πιο έντονο από ποτέ. Ο στίβος μάχης απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Εκεί, άλλωστε κρίνονται πάντα όλα. Αναλυτικά, οι παίκτες ενώ προσπαθούσαν να αποφύγουν εμπόδια, έπρεπε να κρατούν στα χέρια τους μια βάση με ένα μπαλάκι και σε όλη τη διαδρομή καλούνταν να μην τους πέσει. Ο τελικός στόχος ήταν να πετύχουν δύο βολές μέσα από δύο τρύπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν οι παίκτες που δεν έπαιξαν  από την ομάδα των Μαχητών, λόγω της αριθμητικής τους υπεροχής. Σε φόρμα ήταν χθες ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος κατάφερε για ακόμη μία φορά να κερδίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το γνωστό μοντέλο το πανηγύρισε πάλι έντονα με την ομάδα του, ενώ ο Ντάνος επέστρεψε στον πάγκο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να χαμογελά ειρωνικά.

Αγχωμένοι ήταν χθες τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν συχνά λάθη. Από αλλού έπρεπε να περάσουν, από αλλού πέρναγαν, βολές νόμιζαν ότι είχαν πετύχει… και βολές δεν πέτυχαν. Ο “τρελός Κύπριος” παρά τον τραυματισμό του, είχε εξαιρετική επίδοση, καθώς πέρναγε τα εμπόδια σαν σίφουνας και μάλιστα στη μία αναμέτρησή του, κέρδισε εύκολα τον Ντάνο.

Το τρολάρισμα στον Σπαλιάρα και ένας Χρανιώτης σε σούπερ φόρμα

Και το άγχος φέρνει και νεύρα… Στην κούρσα του Σπαλιάρα με τον Χρανιώτη και οι δύο ήταν πολύ κοντά αλλά ο ηθοποιός πέτυχε τις βολές ένα δευτερόλεπτο πριν τον Διάσημο… Μαχητή. Εκείνος πανηγύρισε αλλά δεν κατάλαβε ότι νικητής ήταν ο Χρανιώτης. Οι Διάσημοι άρχισαν να γελάνε και να φωνάζουν το όνομά του, έτσι ο Σπαλιάρας “τα πήρε στο κρανίο”. “Αδερφέ μη χάνεις το χιούμορ σου”, φώναξε ο Γιώργος Χρανιώτης και η ένταση κόπασε.

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, τελικά νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 8. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήρθε στο 9 – 8 αντιμέτωπος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.  Όλα δείχνουν ότι ήταν αρκετά αγχωμένος αφού έκανε λάθη που τελικά του κόστισαν τη νίκη. Βαλαβάνη, Ντάνος και Χρανιώτης ήταν οι νικητές του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor.

Ανακεφαλαιώνοντας έχουμε και ένα επικό συμπέρασμα… Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε 3 νίκες ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης, 4!

Το τελευταίο έπαθλο αλλά το πιο συγκινητικό

Οι δύο ομάδες έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν. Ποιο είναι αυτό; Το πολυπόθητο και τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας με βιντεοκλήση στην οικογένεια τους και να δουν μηνύματα φανς τους, που θα τους τονώσει την ψυχολογία. Το έπαθλο περιελάμβανε και γαλακτοκομικών προϊόντων αντί φρούτων, που είχαν κάθε φορά για τους νικητές.

Οι παίκτες αρχικά διάβασαν μηνύματα θαυμαστών τους και ανέβηκε η ψυχολογία τους. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε βιντεοκλήση με τον αδερφό του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με τη μαμά του που ήταν αρκετά συγκινημένη, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δάκρυσε με τη μητέρα και την αδερφή της.

«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα και θα σε παρατηρήσω ακόμα καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως μου έχετε λείψει όλοι! Και αυτή την τελευταία εβδομάδα, αν μου επιτρέπετε να κάτσω εδώ, το ότι σε είδα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα, το ξέρεις… Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά», είπε στις κάμερες του Survivor, αργότερα ο Ντάνος.

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ: Ο ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! [vid]

Οι δύο αποχωρήσεις του Survivor που θα δει σύντομα το κοινό [vid]

Survivor: Ποιοι παίκτες πάνε τελικό

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε