Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ 5/4: Όλοι εναντίον της Παπαδοπούλου!

Survivor τρέιλερ 5/4: Όλοι εναντίον της Παπαδοπούλου!

Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο Survivor της 5ης Απριλίου. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τα “χώνει” στους διάσημους για την υποκρισία τους και ο Κοκκινάκης χάνει την ψυχραιμία του με τον Σπαλιάρα.

Survivor χωρίς ίντριγκες και τσακωμούς, δεν γίνεται! Στο σημερινό επεισόδιο της 5ης Απριλίου η τηλεθέαση θα “χτυπήσει” κόκκινο αφού οι εντάσεις δεν έχουν προηγούμενο.

Χθες, 4 Απριλίου, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να δηλώνει χωρίς κόμπλεξ μπορστά σε όλους ότι οι συμπαίκτες της είναι υποκριτές και ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ήταν αυτή που θα πάει στην ομάδα των Μαχητών.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει ότι οι αντίπαλοί της τής φαίνονται πολύ πιο ειλικρινείς και δεμένοι από ότι είναι οι Διάσημοι survivors.

Η κλίκα των Διασήμων “έπεσε” πάνω της αμέσως. Ο Μπο δήλωσε ξαφνιασμένος ότι πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο, ενώ σήμερα η ένταση θα μεγαλώσει με πρωταγωνιστές εκείνη, τον ράπερ και τον Λάμπρο Χούτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χούτος προκειμένου να λυθεί το θέμα, άρχισε να λέει στην Ειρήνη ότι θα καταλήξει να είναι μόνη της στην ομάδα και ανεπιθύμητη. Στη συνέχεια ο Μπο την χαρακτήρισε υπερβολική, με την τραγουδίστρια να μη “μασάει” και να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει ίδια με όλους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σπαλιάρας που από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανήκει στην ομάδα των Μαχητών θα συγκρουστεί στο αγώνισμα με τον Κοκκινάκη, που για πρώτη φορά “θα βγει έξω από τα ρούχα του”.

Μια ατάκα του Σπαλιάρα θα τον κάνει να χάσει την ψυχραιμία του και θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά μια δυνατή κόντρα Διάσημου εναντίον Μαχητή πια Σπαλιάρα.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 5ης Απριλίου του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε