Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Survivor Βαλαβάνη: “Από σκύλα, γατούλα”! Της φτιάχνουν προφίλ για τελικό! [vid]

Survivor Βαλαβάνη: “Από σκύλα, γατούλα”! Της φτιάχνουν προφίλ για τελικό! [vid]

Άλλος άνθρωπος είναι στα τελευταία επεισόδια του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. “Τόσο καιρό ξέραμε ότι είναι σκύλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τώρα έχει γίνει γατούλα”!

Μια αλλαγή στη συμπεριφορά της Ευρυδίκης  Βαλαβάνη έχει παρατηρήσει στα τελευταία επεισόδια του Survivor, το τηλεοπτικό κοινό. Η παίκτρια των Διασήμων είχε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου στραμμένη εναντίον της, όμως τώρα φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει, γεγονός που ξαφνιάζει τους τηλεθεατές και δημιουργεί απορίες για την ξαφνική αλλαγμένη στάση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ ήρθε σε σύγκρουση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το κοινό έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του στον Ντάνο και όσες φορές έχει τεθεί σε υποψηφιότητα για αποχώρηση, το ποσοστό που συγκεντρώνει για να παραμείνει στο Survivor, είναι αρκετά μεγάλο. Πρόκειται για τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας και φαβορί για τον τελικό. Η ντόμπρα συμπεριφορά του και το όμορφο παρουσιαστικό του, κάνουν τις φανς να παραληρούν. Έτσι, όποιος παίκτης συγκρούεται μαζί του να γίνεται αυτόματα αντιπαθής.

Στην παγίδα μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη, την Σόφη Πασχάλη και τον Λάμπρο Χούτο, “έπεσε” και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η ίδια είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα τους ότι δεν του έχει εμπιστοσύνη και ήταν ένα με την κλίκα που ουσιαστικά το κοινό πάσχισε να την “σπάσει” για να δείξει ότι είναι στο πλευρό του Αγγελόπουλου. Τα νεύρα της Βαλαβάνη για τον Ντάνο, οι εξηγήσεις της που δεν κάλυπταν τους τηλεθατές και τα “πηγαδάκια” με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο πάρτι της ένωσης, ήταν λίγες από τις φορές που εκνεύρισαν το κοινό που οριόταν στα social media με τη στάση της.

Ωστόσο, στα τελευταία επεισόδια του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αλλάξει συμπεριφορά. Είναι πιο ήρεμη, δεν κάνει κανένα σχόλιο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έχει γίνει πιο ευαίσθητη. Τι συνέβη και άλλαξε έτσι ξαφνικά; Μήπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι από τις πιο παρεξηγημένες παίκτριες του Survivor ή μήπως λόγω της επαγγελματικής της σχέσης με το κανάλι του ΣΚΑΙ, της “σφύριξαν” να αλλάξει συμπεριφορά για να την προστατεύσουν;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον χαρακτήρα της εκτός Survivor. Οι δυό τους είναι χρόνια φίλες και μάλιστα η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να ξεκινήσει το Pole Dancing με δασκάλα της την Βαλαβάνη!

«Πιστεύω θα την στεναχωρήσει υπερβολικά. Είναι λάθος όλο αυτό γιατί δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Όλα είναι μέσα από τη ματιά ενός ανθρώπου που κάνει μοντάζ. Ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος μπορεί να γίνει σχεδόν μισητός. Ξέρω τις αντιδράσεις της Ευρυδίκης και δεν αντιστοιχεί σε αυτό το πρόσωπο που θέλουν να της βγάλουν. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο», δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το πώς θα της φανούν τα αρνητικά σχόλια όταν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Κώστας Τσουρός μετά το βίντεο σχολίασε για την αλλαγή της στα τελευταία επεισόδια: «Τόσο καιρό ξέραμε ότι είναι σκύλα και τώρα έχει γίνει γατούλα»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε