Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Βγήκαν τα… μαχαίρια! “Δεν πιάνουν μια! Είναι ανύπαρκτες και κουρ@@@ς” – video

Survivor

Survivor μέρα δεύτερη και στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία δεν άργησαν να βγουν τα… μαχαίρια. Χαρακτηριστική η ατάκα: “σαν δύναμη είναι κουρ@@ς».

Τα αίματα άναψαν νωρίς στο Survivor. Οι αλλαγές των κανονισμών, τα παιχνίδια ασυλίας που είναι… διπλά και κανείς δεν θέλει να φύγει. Ειδικά τόσο νωρίς.

Το πάθος στις δυο ομάδες του πρώτου αμιγώς ελληνοτουρκικού Survivor περισσεύει και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου επεισοδίου της σεζόν, το βράδυ της Κυριακής (03.02.2019). Τα παράπονα των Ελλήνων παικτών για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους ήταν μόνο η αρχή.

Όταν οι δυο ομάδες πήγαν στο στίβο μάχης, τότε φάνηκε πως όλοι σκέφτονταν μόνο ένα πράγμα: τη νίκη. Η ελληνική ομάδα ήθελε να ισοφαρίσει, μετά την ήττα στην πρεμιέρα, η τουρκική ομάδα ήθελε να κάνει τη δεύτερη νίκη της για να πανηγυρίσει.

Λίγο αφού είχαν ολοκληρωθεί τα πρώτα αγωνίσματα, η κάμερα εστίασε στον πάγκο της ελληνικής ομάδας. Οι παίκτες συζητούσαν για το αγώνισμα, για το πως έπρεπε να χειριστούν τον τροχό ώστε να μη μπερδεύονται.

Δεν είναι δύσκολο, μα την Παναγιά” ακούγεται να λέει η Νάντια Μαυρουδέα, λίγο αφού έχει αγωνιστεί. Η 27χρονη personal trainer έχασε από την Kader και όταν επέστρεψε στον πάγκο, ξέσπασε!

«Είμαστε πιο δυνατές και το ξέρουμε, πλέον. Σήμερα το αποδείξαμε, αν μη τι άλλο ότι δεν πιάνουν μία, μαλ…α μπροστά μας, είναι ανύπαρκτες. Όπως το λέω, σαν δύναμη είναι κουρ@@@ς, ξεκάθαρα», είπε η Ελληνίδα παίκτρια του Survivor.

Φυσικά, η ατάκα της προκάλεσε τα γέλια των συμπαικτών της…

Δείτε το video

https://youtu.be/8qFFJ3clfsU

Media Τελευταίες ειδήσεις