Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σχολικά είδη για τα παιδιά άπορων οικογενειών

Σχολικά είδη για τα παιδιά άπορων οικογενειών

Μπορεί να διανύουμε προεκλογική περίοδο και το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην πολιτική σκηνή, αλλά σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία και χιλιάδες γονείς θα κληθούν να αγοράσουν τα απαραίτητα για τα παιδιά τους. Δυστυχώς όμως κάποιοι που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα δεν θα μπορέσουν…!

Για τρίτη συνεχόμενη φορά χρονιά λοιπόν ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την «Εθνική Τράπεζα» συγκεντρώνουν τις προσφορές όσων μπορούν να βοηθήσουν.

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, όσοι θέλουν μπορούν να πάνε είτε στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, είτε στο εμπορικό κέντρο «Athens Metro Mall» στον Άγιο Δημήτριο και να προσφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλοκ ζωγραφικής, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων και οτιδήποτε ακόμα είναι απαραίτητο σε ένα μαθητή!

Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών και στα παιδιά των ιδρυμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Όσοι θέλουν λοιπόν μπορούν να βοηθήσουν στην ενέργεια του ΣΚΑΪ για τα παιδιά των άπορων οικογενειών και να «γεμίσουν τις τσάντες τους με χαμόγελα»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε