Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η μαθητική χρονιά και αρκετές οικογένειες, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αγορά των σχολικών ειδών που χρειάζονται τα παιδιά τους για να μπορέσουν να ακολουθήσουν τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Όπως και άλλες φορές στο παρελθόν, καλούνται όσοι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν προσφέροντας ό,τι μπορούν. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την «Εθνική Τράπεζα» οργανώνουν τα πρώτα τρία Σάββατα του Σεπτεμβρίου σειρά δράσεων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό να συγκεντρωθούν είδη για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί», αλλά και τα παιδιά της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς.

Με σύνθημα λοιπόν «Αυτή τη σχολική χρονιά, ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα», αύριο, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να πάνε

-Στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στο Μαρούσι, με σκοπό να δοθούν τα σχολικά είδη να δοθούν στον Δήμο της Κεφαλονιάς.

-Στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στο Χαλάνδρι, τα οποία θα δοθούν στην «Ένωση Πολυτέκνων Νέας Ιωνίας».

-Στη Γλυφάδα, όπου μπροστά από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα συγκεντρωθούν τα σχολικά είδη που θα δοθούν στα τρία ιδρύματα της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

-Στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» της Θεσσαλονίκης για να δοθούν στο σύλλογο πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Μέριμνα».

Μία σχολική τσάντα, ένα τετράδιο, ακόμα και μερικά στυλό θα κάνουν χαρούμενα αρκετά παιδιά που θα πάνε σχολείο. Κι είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά οι πολίτες θα προσφέρουν «γεμίζοντας» χαμόγελα τις τσάντες πολλών παιδιών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε