Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Τάκης Βαμβακίδης: Ευχαριστώ πατερούλη μου – Δάκρυσε η Μαριάντα Πιερίδη

Συγκινημένος ο Τάκης Βαμβακίδης: Ευχαριστώ πατερούλη μου – Δάκρυσε η Μαριάντα Πιερίδη

Ξέσπασε σε δάκρυα η Μαριάντα Πιερίδη με όσα είπε ο Τάκης Βαμβακίδης.

Ο Τάκης Βαμβακίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός ηθοποιός, συγκινημένος, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, μια εξομολόγηση που έκανε τη Μαριάντα Πιερίδη να «λυγίσει» στον αέρα.

«Τα παιδιά μέσα από τους μύθους του Αισώπου παίρνουν πολλά διδάγματα. Έχουν περάσει 30 χρόνια κι ακόμα παίζεται το “Πλάτσα πλούτσα”. Το ευεργετώ αυτό το τραγούδι, ήταν σπουδαίο και με έβαλε στην αγορά. Το Κόκκινο Ποτάμι ήταν η πιο ευτυχισμένη τηλεοπτική μου περιπέτεια. Αρχικά μου είχε προταθεί να παίξω έναν Τούρκο στη σειρά, αλλά ηθικά δεν άντεχα να το κάνω», είπε αρχικά ο Τάκης Βαμβακίδης.

Ο Τάκης Βαμβακίδης είπε στη συνέχεια: «Μου έκανε εντύπωση που επέλεξαν για την Επίδαυρο τη Λένα Κιτσοπούλου και όχι τη δική μας πρόταση. Δεν πειράζει, ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν. Αν χρωστάνε μια Επίδαυρο στον Μάρκο Σεφερλή, να μην περιμένει. Να το αρπάξει ο ίδιος».

Για την απώλεια του πατέρα του, ο Τάκης Βαμβακίδης είπε συγκινημένος: «Το ατύχημα του πατέρα μου έγινε ενώ κουβαλούσε δικά μου σκηνικά. Χαμογελάω και προσφέρω γέλιο γιατί το ήθελε ο πατέρας μου. Περιμένω κι έχω αγωνία πότε θα τον συναντήσω να του πω τη λέξη που του χρωστάω. Ευχαριστώ πατερούλη μου, άγιε άνθρωπε του πλανήτη μου, αντάρτη μου αθάνατε».

 

Συγκινημένη η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Συγγνώμη, εγώ συγκινήθηκα. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Μίλησε πάρα πολύ όμορφα, για όλα, όπως και για το ατύχημα που είχε ο μπαμπάς του».

Media Τελευταίες ειδήσεις