Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ο γιος μου κρυβόταν από φόβο»

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ο γιος μου κρυβόταν από φόβο»

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις σοκαριστικές πρώτες στιγμές όταν έμαθε την είδηση ότι χτυπήθηκε από τον καρκίνο, τον Γολογοθά που πέρασε εκείνη και η οικογένειά της, το σημαδιακό όνειρο, τον φύλακα – άγγελο της, την Αγία Αικατερίνη και τη μεγάλη νίκη ζωής που πέτυχε.

Η δημοσιογράφος, Κατερίνα Μαστραντωνάκη ανέσυρε πρώτα πρώτα απ’ όλα από τη μνήμη της τις στιγμές της ανακοίνωσης της… κακιάς είδησης ότι έχει καρκίνο.

«Κατέρρευσα, φίλησα τα πόδια της εικόνας και είπα “Βοήθησέ με”»

Η δημοσιογράφος τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, ότι έμαθε την σοκαριστική είδηση για τον καρκίνο κάνοντας ρεπορτάζ σε μια εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

«Ήταν ένας τυχαίος γυναικολογικός έλεγχος που είχα κάνει. Ήμουν σε μια εκκλησία που κάλυπτα μια κηδεία, με παίρνει η γυναικολόγος μου και το πρώτο που την ρώτησα είναι εάν έχω καρκίνο. Κατέρρευσα και κοίταξα να δω μπροστά σε ποια εικόνα έπεσα. Ήταν η Αγία Αικατερίνη, φίλησα τα πόδια και της είπα “Βοήθησέ με”. Οι πρώτοι άνθρωποι που έμαθαν ότι έχω καρκίνο ήταν οι συνάδελφοι που ήμασταν μαζί στο ρεπορτάζ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε όλοι μαζί. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πώς θα το πω στον άντρα μου και στα παιδιά μου», είπε η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

 

«Είχα γεμίσει πληγές, έτρωγα τη σούπα μαζί με τα δάκρυά μου»

Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Στον ενάμιση χρόνο διαπιστώνουμε ότι είχε κάνει μετάσταση. Στις βαριές χημειοθεραπείες προσπαθούσα να φάω και ήταν το στόμα μου και το σώμα μου γεμάτο πληγές. Έτρωγα τη σούπα μαζί με τα δάκρυα μου. Στο σχολείο ο γιος μου κρυβόταν γιατί κάθε φορά που έμπαινε ο διευθυντής φοβόταν ότι θα του πουν πώς η μαμά δεν τα κατάφερε από τις χημειοθεραπείες», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Το όνειρο με την Αγία Αικατερίνη

Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη μίλησε και για το σημαδιακό όνειρο που είδε και τον φύλακα – άγγελό της, την Αγία Αικατερίνη και το θείο θαύμα που βίωσε.

«Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη και μια αίσθηση πώς “ως εδώ ήταν”. Είδα ένα συγκλονιστικό όνειρο. Βρίσκομαι στα Χανιά και βρίσκεται μπροστά όλη η οικογένειά μου. Μου λέει ο πατέρας μου ότι σου έχω φυλάξει δύο σακουλάκια με λίρες και να τα βάλω στην τράπεζα. Όπως ανοίγω τα σακουλάκια, αντί για λίρες είχε εικόνες της Αγίας Αικατερίνης. Μετά από εκείνο το όνειρο άρχισαν να λειτουργούν οι χημειοθεραπείες, ο καρκίνος να συρρικνώνεται και ο γιατρός να μην μπορεί να το πιστέψει με τα μάτια του».

Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη περιέγραψε και σε λίγες λέξεις τη διαδρομή της μεγάλης μάχης που έδωσε τονίζοντας ότι: «Είχα να διανύσω έναν δύσκολο δρόμο αλλά είναι μια διαδρομή που την πας είτε κλαίγοντας είτε γελώντας. Πάντα με το χαμόγελο και το κόκκινο κραγιόν μου είπα “Καρκίνε είσαι εδώ, είμαι και εγώ εδώ, καλή αρχή”»!

Media Τελευταίες ειδήσεις