Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνάντηση για την «Παιδεία στην τηλεόραση» αλλά…

Συνάντηση για την «Παιδεία στην τηλεόραση» αλλά…

Με θέα την Ακρόπολη θα γίνει η φετινή συνάντηση των μελών της EPRA (European Platform of Regulatory Authorities), των φορέων που επιβλέπουν, ελέγχουν και ρυθμίζουν τις τηλεοράσεις.

Στη «50η Συνάντηση ΕPRA» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου για ακόμα μία φορά οι τριμελείς αντιπροσωπείες των συμμετεχόντων χωρών θα ανταλλάξουν απόψεις στην προσπάθειά τους η τηλεόραση να παρέχει Παιδεία.

Από την άλλη φαίνεται ότι η διοργάνωση της συνάντησης έχει… καθυστερήσει κι άλλο τον προβλεπόμενο με το νόμο έλεγχο στα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου αλλά και άλλες σημαντικές αρμοδιότητές του. Για αυτό και σε τηλεοπτικούς σταθμούς -περιφερειακούς… κι όχι μόνο!- παρατηρούνται τηλεοπτικά προγράμματα… εμποροπανήγυρις.

Για την… ιστορία πάντως να αναφέρουμε ότι το δείπνο στη συνάντηση, στις 24 Οκτωβρίου, θα κοστίσει 20.956,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Περιμένουμε μετά λοιπόν και τη συνάντηση η αρμόδια Αρχή να φροντίσει και για την Παιδεία και τον Πολιτισμό εγχώριων τηλεοπτικών προγραμμάτων… !

Media Τελευταίες ειδήσεις