Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνάντηση Κοντομηνά με Κουρή

Συνάντηση Κοντομηνά με Κουρή

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε το πρωί στον περίβολο χώρο του Ζαππείου. Αιτία όπως αποδείχτηκε ήταν η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Γιώργο Κουρή.

Οι δύο άντρες έφτασαν στην Αίγλη Ζαππείου και όπως ήταν λογικό κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον όσων ήταν εκεί. Για την ιστορία να αναφέρω ότι η σχέση των δύο αντρών δεν λέγεται ότι είναι και η καλύτερη, καθώς αρκετά χρόνια τώρα βρίσκονται σε… αντίπαλα στρατόπεδα, στο χώρο των ΜΜΕ.

Αν και δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος από τους δύο πήρε την πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στις επερχόμενες εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο και για τους δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Η συνάντησή τους διήρκεσε μιάμιση ώρα περίπου με τους δύο άντρες να σχολιάζουν και να ανταλλάσσουν απόψεις για όσα συμβαίνουν ευρύτερα στο πολιτικό προσκήνιο. Φαίνεται όμως, ότι «χτίστηκε» γέφυρα, καθώς στο τέλος συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνάντησή τους. Κάτι που ίσως, να σημαίνει πολλά και να δρομολογήσει εξελίξεις που δεν αφορούν μόνο την πολιτική σκηνή, αλλά ευρύτερα το χώρο των ΜΜΕ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε