Συνεργάστηκε με τον Έκτορα Μποτρίνι αλλά στο MasterChef «τα έκανε μούσκεμα»

Ο κύριος Γιώργος ήταν ένας από τους αποψινούς διαγωνιζόμενους του MasterChef κι είχε να διηγηθεί μία πολύ σημαντική συνεργασία κατά το παρελθόν με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Ο ίδιος ανέφερε: “Η μεγαλύτερη εμπειρία ήταν δουλεύοντας με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Έκτορας είχε το εστιατόριο στην Ρόδο στο ξενοδοχείο που ήμουν διευθυντής το 2013 και καταφέραμε να πάρουμε έναν σκούφο. Η συνεργασία μας με έκανε να θέλω να έρθω στο MasterChef, να μπορέσω να μπω στο σπίτι και να γίνω ένας MasterChef με όλη την σημασία της λέξης.”

Ωστόσο οι ελλείψεις στον σολομό που ετοίμασε, δεν έπεισαν τους κριτές για να του δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση κι, όπως ανέφερε, η γυναίκα του θα του φορτώσει όλη την μαγειρική του σπιτιού.

MasterChef 5: Το trailer της Παρασκευής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «λύγισε» στον αέρα – «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «λύγισε» στον αέρα – «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

Με τρεμάμενη φωνή, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε με μία αγαπημένη του φίλη ηθοποιό.  Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ... Διαβάστε περισσότερα
Άγριες Μέλισσες: Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

Άγριες Μέλισσες: Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι. Στη συνάντησή τους στις Άγριες Μέλισσες, κλείνουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν ... Διαβάστε περισσότερα