Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Έχασα το στήριγμα μου

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Έχασα το στήριγμα μου

Αν και κήδεψε τη μητέρα της μόλις μια μέρα νωρίτερα, η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24.02.2024) στη σκηνή του J2US. Η «λαίδη» ήταν συντετριμμένη από την απώλεια της μητέρας της αλλά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει.

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Στέλιος Δρουμαλιάς ερμήνευσαν στο δεύτερο live του J2US τον «Τελευταίο χορό» και όταν ολοκλήρωσαν την σκηνική τους παρουσία, όλοι θέλησαν να συλλυπηθούν τη «λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού για το ψυχικό σθένος να εμφανιστεί.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης την αγκάλιασε και την Άντζελα Δημητρίου κι εκείνη, εμφανώς συγκινημένη, παρέμεινε αμίλητη. «Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου» είπε αφού άκουσε τα λόγια των μελών της κριτικής επιτροπής.

Όταν ωστόσο ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να την συλλυπηθεί δημόσια, η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε: «Σταμάτη μου θέλω να πω, σε σένα και σε όλους, ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει.

Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο μου στήριγμα. Την μάνα μου. Εύχομαι όμως, εκεί που την έχω στείλει, να είναι πολύ καλά.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα, μία λέξη και δεν υπάρχει άλλη.

  

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, να είστε όλοι καλά και να ξέρετε ότι το J2US συνεχίζεται. Δεν θα φύγω, θα είμαι κοντά σας».

Media Τελευταίες ειδήσεις