Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα αστέρια του αγγλικού ποδοσφαίρου… παίζουν και στην Ελλάδα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ευχάριστη η είδηση για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου καθώς τα «αστέρια» του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παίξουν μπάλα και στη χώρα μας.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από τη NOVA που εξασφάλισε για τους συνδρομητές της το Κύπελλο Αγγλίας, το Super Cup Αγγλίας και τον τελικό του League Cup.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου «Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, εξασφάλισαν να προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά από φέτος και για τα επόμενα 2 χρόνια, το Κύπελλο Αγγλίας “The Emirates Cup”. Παράλληλα, εξασφάλισαν και τους τελικούς του Super Cup Αγγλίας, “The Community Shield”, καθώς και τον φετινό τελικό του League Cup Αγγλίας “Capital One Cup”, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 18:30.

Το Κύπελλο Αγγλίας, ο θεσμός που έχει χαραχθεί στο DNA των Βρετανών, είναι η αρχαιότερη διοργάνωση ποδοσφαίρου παγκοσμίως, στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματικοί σύλλογοι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι μεγάλες και παραδοσιακές “δυνάμεις” με φανατικούς φιλάθλους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, συναντώνται σε μία διοργάνωση που κρύβει εκπλήξεις. Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, θα αναμετρώνται πλέον στα κανάλια Novasports για μια θέση στο μεγάλο τελικό του αγγλικού κυπέλλου. Μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής όπως οι Ζιρού, Σάντσεζ, Ντιέγκο Κόστα, Αζάρ, Φάμπρεγας, Μιραλάς, Κουτίνιο, Στάριτζ, Ρούνι, Μάτα, Αγκουέρο, Σίλβα, Τουρέ, Κέιν και Έρικσεν θα λάμψουν στο γήπεδο των αθλητικών καναλιών της Nova.

Η διοργάνωση διεξάγεται σε 5 προκριματικούς γύρους και στη συνέχεια ακολουθούν τα προημιτελικά, ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός. Η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας βρίσκεται στην προημιτελική φάση με τις οκτώ ομάδες να αγωνίζονται στις 12 και 13 Μαρτίου. Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: Ρέντινγκ – Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον – Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ, Άρσεναλ ή Χαλ – Γουότφορντ.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το Super Cup Αγγλίας, “The Community Shield”, τον αγώνα που εγκαινιάζει την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Αγγλία τον Αύγουστο και διεξάγεται μεταξύ του πρωταθλητή και του κυπελλούχου της προηγούμενης σεζόν.

Τέλος, η σύγκρουση τιτάνων, στο “ναό των θρύλων” είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 18:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον τελικό του 56ου League Cup Αγγλίας, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, που θα διεξαχθεί στο “Wembley” του Λονδίνου. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ η μεγάλη αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία, θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η Λίβερπουλ απέκλεισε στα ημιτελικά τη Στόουκ στα πέναλτι και η Μάντσεστερ Σίτι την Έβερτον. Οι “κόκκινοι” του Γιούργκεν Κλοπ έχουν κατακτήσει 8 φορές το τρόπαιο του League Cup και 3 φορές ήταν φιναλίστ στον τελικό του θεσμού. Τελευταία φορά που το κατέκτησε η Λίβερπουλ ήταν το 2012. Για τους “πολίτες” του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι είναι ο 4ος τελικός στην ιστορία τους, ενώ έχουν κατακτήσει την “κούπα” το 2014».

Για τρία χρόνια λοιπόν οι συνδρομητές της NOVA θα «βρίσκονται» στην πρώτη θέση των αγγλικών γηπέδων παρακολουθώντας τους ποδοσφαιρικούς αγώνες τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε