Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα επίσημα αποτελέσματα της «μάχης» Σεφερλή με Λιάγκα και Σκορδά

Τα επίσημα αποτελέσματα της «μάχης» Σεφερλή με Λιάγκα και Σκορδά

Προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού τους για να περάσουν μαζί τους τα πρωινά. Από τη μία ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά και από την άλλη ο «νέος» στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη Μάρκος Σεφερλής.

Ο αγώνας για το ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης είναι μαραθώνιος, αλλά βρισκόμαστε ήδη στα μισά της σεζόν και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια από τις δύο εκπομπές προπορεύεται. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen στην έως τώρα πορεία της, από το ξεκίνημα έως και τέλος Ιανουαρίου, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» σημειώνει 28,2% μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και 25,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ η εκπομπή «Mega Με Μία» στο MEGA από το ξεκίνημά της έως και τέλος Ιανουαρίου σημειώνει 22,8% στο γενικό σύνολο και 26,2% στο δυναμικό κοινό.

Από τη μία λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προπορεύονται στο γενικό σύνολο, αλλά ο Μάρκος Σεφερλής καταφέρνει να κερδίζει στο δυναμικό κοινό. Τα αποτελέσματα της μάχης για την τηλεθέαση στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη παρουσιάζουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αν παρατηρήσουμε την πορεία των εκπομπών από το ξεκίνημά τους έως και το τέλος Ιανουαρίου, καθώς παρατηρούμε ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 κρατά σταθερά την πρωτιά στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό μειώνει μήνα με το μήνα τη διαφορά από την εκπομπή του MEGA.

Σίγουρα λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν για τις δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές που αποδεικνύονται γεροί αντίπαλοι στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε