Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα γενέθλια αναστάτωσαν “Το σόι σου”

Τα γενέθλια αναστάτωσαν “Το σόι σου”

Τις ψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης συνεχίζει «Το σόι σου» με αποτέλεσμα στον ALPHA να χαίρονται που μαζί με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχουν στο πρόγραμμά τους δύο πολύ πετυχημένες σειρές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από την αρχή της σεζόν έως σήμερα η σειρά σημειώνει 27,2% μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της αποδεικνύονται οι γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών, καθώς το συγκεκριμένο κοινό σημειώνει 33,9% μέσο όρο.

Εκτός όμως από το… γλέντι που κάνουν στον ALPHA λόγω της πετυχημένης πορείας της σειράς και οι ήρωές της το γιορτάζουν αφού στο σημερινό επεισόδιο, σύμφωνα με το σενάριο του Αποστόλη Τσαούσογλου, έχει γενέθλια η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) με τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) πηγαίνουν να την επισκεφτούν. Αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, η Λυδία είναι όλο κέφι και χαρά αφού όπως εξομολογείται στον Σάββα έχει αποφασίσει να αλλάξει στάση απέναντι στην πεθερά της. Όχι μόνο είναι όλο καλά λόγια, όχι μόνο έχει φροντίσει να αντιγράψει ενδυματολογικά το στυλ της Αλεξάνδρας, αλλά επιπλέον έχει περάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναζητώντας το τέλειο δώρο. Όταν όμως φτάνουν σπίτι, ανακαλύπτει ότι το ίδιο ακριβώς δώρο έχει επιλέξει και η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Οι δύο νύφες είναι αδύνατον να δώσουν το ίδιο δώρο κι έτσι προσπαθούν η κάθε μία για λογαριασμό της να ξεφορτωθούν αυτό το δώρο και να το ανταλλάξουν με κάποιο άλλο…! Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα θα δούμε και το γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου που υποδύεται έναν γνωστό σεφ.

Η συνέχεια, απόψε στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA που θα προβληθεί το 36ο επεισόδιο της σειράς!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε