Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος ξεκινά απεργία πείνας

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος ξεκινά απεργία πείνας

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ – ΕΡΤ: Τι θα δούμε στα επόμενα  επεισόδια της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ.

Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στη Μαίρη τα καμώματα του Άγγελου, αλλά εκείνος βρίσκει τον πιο… αποτελεσματικό τρόπο, για να ακουστούν τα αιτήματά του κατά της βίας.  Την ίδια ώρα, ο Ίαν μετακομίζει στο σαλόνι του Αντωνόπουλων, με αποτέλεσμα Μαίρη και Στέλιος να χάσουν τις ισορροπίες τους… 

Αυτά και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα συμβαίνουν στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από την οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 22:00 / Επεισόδιο 29o: «Η φωνή της γειτονιάς»

Ο Στέλιος έχει άγχος, επειδή περνάει ο καιρός και η επαγγελματική του αποκατάσταση αργεί. Όταν ο ξάδελφος της Πελαγίας, ο Μανούσος, εμφανίζεται στη γειτονιά, εκείνη συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο, που έχει στόχο την καρδιά του Αποστόλη. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στη Μαίρη τα καμώματα του Άγγελου.

Τα παιδιά της γειτονιάς αποφασίζουν να εκδώσουν την «Φωνή της Γειτονιάς», όπου θα ξεμπροστιάζουν όλες τις αδικίες. Η συγκατοίκηση με τον Ίαν αποκαλύπτει μια κρυφή πτυχή του παπα-Θόδωρα, που κανείς δεν φανταζόταν.

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι: Κατερίνα Βλάχου (Σοφία), Δημήτρης Καραμπέτσης (Παπαθανασίου), Πέτρος Μαρτάκος (Μακεδονομάχος), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ίαν), Νίκος Τουρνάκης (Μανούσος), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα). 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 22:00 / Επεισόδιο 30ό: «Μπουκιά και συχώριο».

Η Πελαγία οργανώνει ένα τραπέζι με κόκορα από την Κούφη, για να αποδείξει, αφενός, πως είναι χρυσοχέρα κι, αφετέρου, για να προξενέψει τον Μανούσο. Ο Αντώνης προσφέρει τις δικηγορικές γνώσεις του για να αποκαταστήσει μια αδικία κι ο Άγγελος αποφασίζει να αρχίσει απεργία πείνας, προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά του κατά της βίας.

Ο Ίαν αναγκάζεται να μετακομίσει στο σαλόνι του Αντωνόπουλων, γεγονός που προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στον Στέλιο και τη Μαίρη.

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι: Αλέξανδρος Βαμβούκος (Ρεσεψιονίστ), Κατερίνα Βλάχου (Σοφία), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Παναγιώτης Γουρζουλίδης (Ασφαλίτης), Δημήτρης Καραμπέτσης (Παπαθανασίου), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Φρέντυ Μπαρού (Αστυνόμος), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ίαν), Νίκος Τουρνάκης (Μανούσος), Δημήτρης Τσιούγκος (Αστυνόμος), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα).

Media Τελευταίες ειδήσεις