Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Όλα του γάμου δύσκολα για τους Αντωνόπουλους

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Όλα του γάμου δύσκολα για τους Αντωνόπουλους

Μία από τις τηλεοπτικές σειρές που ξεχωρίζχουν φέτος είναι και τα «Τα καλύτερά μας χρόνια». Τι θα δούμε σγτα επόμενα επεισόδια.

Ο Άγγελος ανησυχεί πως άφησε έγκυο τη Σοφία, την ίδια ώρα που οι Αντωνόπουλοι συναντιούνται με τους συμπέθερους, για να συζητήσουν για το μέλλον του Αντώνη και της Μάρθας. Η κυβέρνηση των συνταγματαρχών, όμως, έχει άλλα σχέδια για το ζευγάρι… Η συναρπαστική συνέχεια στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ώρα 22:00 – Επεισόδιο 25o: «Μοντέγοι και Καπουλέτοι»

Ένας γοητευτικός πωλητής χρωμοβαφών, ο Αποστόλης, αναστατώνει τις γυναίκες της γειτονιάς. Ο Στέλιος ανησυχεί για το μέλλον της επιχείρησης που έστησε με τους φίλους του, αλλά και για το μέλλον του γενικότερα, καθώς τρέμει μην το μάθει ο Παπαδόπουλος.

Ο Δημήτρης έχει μια ιδέα, που ελπίζει να τους βγάλει από το αδιέξοδο. Η Μάρθα νιώθει πως την πιέζει ο Αντώνης και καβγαδίζουν, ενώ η Μαίρη και ο Στέλιος συναντιούνται με τον Μανιά και τη γυναίκα του και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα των παιδιών τους. Ο Άγγελος ανησυχεί πως άφησε έγκυο τη Σοφία.

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα), Πέρης Μιχαηλίδης (Μανιάς), Βασίλης Τσόρλαλης (Ασφαλίτης), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Μάρω Παπαδοπούλου (Σίλια). 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, ώρα 22:00 – Επεισόδιο 26ο: «Όλα του γάμου δύσκολα»

Η πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφία έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Η Μαίρη νιώθει περίεργα που θα γίνει τόσο νέα γιαγιά και η Νανά διστάζει να προχωρήσει με τον Αποστόλη. Ο Δημήτρης βάζει μπρος το σχέδιό του και καταφέρνει να ξεφορτωθεί την εταιρεία.

Ο Παπαδόπουλος αλλάζει τη στάση του απέναντι στον Στέλιο εν όψει του γάμου του Αντώνη με τη Μάρθα, όμως η κυβέρνηση των συνταγματαρχών επεμβαίνει βίαια, αλλάζοντας για πάντα την τροπή της σχέσης των δύο παιδιών.

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι Ευθύμης Χαλκίδης (Γρηγόρης), Αφροδίτη Βραχοπούλου (Αλεξάνδρα), Σπύρος Μαραγκουδάκης (Αστυνόμος 1), Συμεών Κωστάκογλου (Αστυνόμος 2), Λευτέρης Παπακώστας (Εργάτης 1), Ανδρέας Λόντου (Εργάτης 2), Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα), Παναγιώτης Γουρζουλίδης (Ασφαλίτης), Δημήτρης Φιλιππίδης (Αλέξανδρος), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Κυριακή Μήτσου (Βάγγια)

Media Τελευταίες ειδήσεις